Lana Del Rey: „Sok pasival lefeküdtem a zeneiparból!”
2014. július 24. 15:29
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Nagyon nem szeretem Lana-t.
2014. július 24. 15:40
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Eddig se szerettem, de ezután még inkább unszimpatikusabb. Büszke lehet magára. Elég ciki, hogy így akart szerződéshez jutni. Undorító.
2014. július 24. 16:08
Mások is hasonló módszerhez folyamodtak, csak nem beszélnek róla, ami teljesen ésszerű. Nem tudom Lanának miért kell minden áron, nyitott könyvnek lennie.Csak oktalan utálkozó és elítélő hullámot generált a saját fejére. Előre sajnálom...
2014. július 24. 16:19
|
|
Sung-Ravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 216809 offline
|
Öh,nem igazán tudom ki ez,de valahonnan ismerős a neve.a témához pedig: nem ő az egyetlen aki ilyesmit csinált ez biztos,a pasiktól meg nem is várhatja el,hogy betartják az ígéretüket. :/
2014. július 24. 16:55
|
|
Skillúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 83 Csatolások: 81 Azonosító: 226913 offline
|
Igazság szerint nagyon bírom ezt a nőt.Azzal pedig hogy ezt bevallotta elég nagyot nőtt a szememben, ez így furán hangzik,de szerintem már így is sokat vádolták meg vele ezért úgy gondolta hogy jobb hogy Ő mondta el mint hogyha kiszivárgott volna innen-onnan.Sajnos most már így működik szinte minden.
2014. július 24. 17:05
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
erre nem lehet normálisan reagálni. Ha azt mondod, hogy utálod, akkor rögtön az a kérdés merül fel az emberekben, hogy miért kommentel egy olyan cikkhez, ez a valaki, ami egy olyan emberről szól, aki utál.
Ha viszont azt mondod, hogy imádod, az emberek azt hiszik, hogy fura vagy...
Én viszont azt mondom, hogy Miley Cyrus, és Iggy Azaela is pontosan ezt csinálta, csak nem pont ilyen formátumban. De végülis szerintem Lana a jobb fajtába tartozik. Nem nyilvánosan mutogatta magát mindenkinek, hanem csak annak, akinek kellett...ez végülis furán hangzik, de így van... bár nem értem, minek kellett neki segítség, pont ilyen módon...hiszen már régebben is brutálisan sikeres volt, szóval....mondjuk ma már inkább vele akarnak lefeküdni az emberek, mert 1. jó nő, és befolyásos is 2. nincs kettő, de akkor is....
Ha viszont azt mondod, hogy imádod, az emberek azt hiszik, hogy fura vagy...
Én viszont azt mondom, hogy Miley Cyrus, és Iggy Azaela is pontosan ezt csinálta, csak nem pont ilyen formátumban. De végülis szerintem Lana a jobb fajtába tartozik. Nem nyilvánosan mutogatta magát mindenkinek, hanem csak annak, akinek kellett...ez végülis furán hangzik, de így van... bár nem értem, minek kellett neki segítség, pont ilyen módon...hiszen már régebben is brutálisan sikeres volt, szóval....mondjuk ma már inkább vele akarnak lefeküdni az emberek, mert 1. jó nő, és befolyásos is 2. nincs kettő, de akkor is....
2014. július 24. 17:22
Ami a szívén az a száján. Nagy bajba fog még emiatt kerülni..
2014. július 24. 17:44
Mit kell ezen meglepődni?! A mai világban szinte az összes sztár ezt csinálja, csak van, aki nem veri nagy dobra. (persze, tisztelet a kivételnek)..
2014. július 24. 17:52
|
|
Azimvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 218672 offline
|
Nem a szívem csücske a hölgy. És érdekesnek tartom hogy ilyesmire kellett vetemednie, amikor milliomos apuci tolja a pénzt a popsija alá...hmm, talán passzióból csinálta? Akkor jogosan csak a "k" betűvel kezdődő csúnya jelzővel tudom illetni. Persze akkor is ha nem passzióból, hanem érdekből...egyszerűen normális értékrenddel rendelkező ember számára ebből nem jöhet ki jól...
2014. július 24. 17:58
Lananak jo hangja van,de en meg mindig azon a velemenyen vagyok,hogyha valaki tehetseges nincs ilyen dolgokra szuksege.
2014. július 24. 18:12
Megint kiforgatták a szavait, ez olyan bűbájos... :'D
2014. július 24. 18:28
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. július 24. 18:53
|
|
alexa erosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.16. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 213531 offline
|
Aki megteheti! :-D :-D
2014. július 24. 19:03
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
hát, most na! ez a mai világ... :S
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.