Lana Del Rey: „Sok pasival lefeküdtem a zeneiparból!”
2014. július 24. 11:11
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Idézet (tothbianka @ 2014.07.24. 11:05)
Ne legyünk már álszentek..a szex ugyanúgy egy szükséglet, és ki lehet használni jótékony hatásait a ranglistán való feljebb jutásért..Lanának meg igenis van tehetsége, sőt, merem állítani hogy ő korunk legtehetségesebb éss legeredetibb énekesnője! haters gonna hate..
God belss you!!
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
2014. július 24. 11:13
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Hát szerintem Lana nem normális.
2014. július 24. 11:14
|
|
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline
|
Szerintem ez azért nem teljesen igaz, mostanában tényleg furcsa dolgokat csinál, és hülye riportokat ad, de ő ilyen. Szerintem jobb mintha állandóan filmeket forgatna magáról, vagy pucér képeket posztolna állandóan. És ezen felül pedig nagyszerű énekes, egyedi hanggal, lehet szeretni vagy utálni, de az tény hogy tud énekelni, a mai sztárok nagy részével ellentétben.
2014. július 24. 11:17
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (tothbianka @ 2014.07.24. 11:05)
Ne legyünk már álszentek..a szex ugyanúgy egy szükséglet, és ki lehet használni jótékony hatásait a ranglistán való feljebb jutásért..Lanának meg igenis van tehetsége, sőt, merem állítani hogy ő korunk legtehetségesebb éss legeredetibb énekesnője! haters gonna hate..
Akkor te sem életrajzzal mész állásinterjúra, hanem csipkés fehérneművel, mi?
2014. július 24. 11:29
Mostanában voltak érdekes nyilatkozatai, de legalább őszinte. Végül is... ki tudja hányan csinálják még a sztárvilágból ugyanezt..
2014. július 24. 11:45
Hát mostanság elég érdekes dolgokat lehet olvasni róla...
2014. július 24. 11:49
Nem néztem volna ki belőle. Kedvelem Lana zenéjét, tehetséges előadó, ehhez kétség sem fér. Egyetértek az előttem leírtakkal, sokan csinálhatják rajta kívül ezt, csakhogy feljebb kerüljenek a ranglistán, de ha én lettem volna a helyében, biztos, hogy képtelen lennék ilyesmit csinálni.
2014. július 24. 11:58
Lana zenéje tökéletes,de már nem tudom mit is gondoljak róla.Először saját maga halálát kívánja(ami azóta nálam letisztult,mert utánaolvastam és benfentes infók szerint olyan kínok gyötrik,amit még orvosok sem tudnak megállapítani mi lehet a baj)most meg ez...Szerintem ha valaki tehetséges,ő meg az,akkor miért volt ilyenre szüksége.Egyre furcsább és érdekesebb dolgokat hallunk róla.Lehet,azt hiszi,ha őszinte többen megszeretik,pedig ilyenek után a fanjai is elfordulnak tőle,erre jó példa az 1D drogbotránya.Szóval jó lenne,ha bizonyos intim dolgokat megtartana magának,mert csúnya vége lesz!DE a zenéje megmarad a legjobbnak!!!
2014. július 24. 12:06
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
Hát én a zenéjét egyszerűen imádom, hiszen nagyon sokat mondó, de mint ember elég érdekes, főleg mostanában.De erre az információra igazán nem volt szükségem, hiszen...ez elég undorító dolog,de nem az én reszortom elítélni embereket, nem is teszem hiszen Lana nagyszerű...legalábbis azt hiszem...hittem..
2014. július 24. 12:15
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
gondolom, sokaknak nem fog tetszeni a véleményem, de ez igazából várható volt, és egyáltalán nem lepett meg. Lana tipikusan az a nő, akiből kinézném, sőt, akinek az esetében az lepne meg, ha játszaná a kis erkölcsös lánykát, valamint, mivel meglehetősen túlértékeltnek gondolom, hihetetlen is lenne számomra, ha önerőből lenne ott, ahol... az más kérdés, hogy szerintem elítélendő, hogy ilyen módon jutott be igazából a zeneiparba, és nem az éneklésben nyújtott kiemelkedő képessége emelte ki a többiek közül.
attól pedig hogy valaki "szereti a testi szerelmet", szerintem nem feltétlen kell összefeküdni bárkivel, főleg nem abban bízva, lemezszerződést kap - mintha pént kérne érte, szép példa is a rajongóknak. nem vallom magam prűdnek, mégsem tudnék olyannal együtt lenni, akit nem szeretek, akihez nem köt semmi, de biztos én látom rosszul a dolgokat, de én az ilyen fajta nőt már sajnos ide nem illő szavakkal tudnám csak illetni...
attól pedig hogy valaki "szereti a testi szerelmet", szerintem nem feltétlen kell összefeküdni bárkivel, főleg nem abban bízva, lemezszerződést kap - mintha pént kérne érte, szép példa is a rajongóknak. nem vallom magam prűdnek, mégsem tudnék olyannal együtt lenni, akit nem szeretek, akihez nem köt semmi, de biztos én látom rosszul a dolgokat, de én az ilyen fajta nőt már sajnos ide nem illő szavakkal tudnám csak illetni...
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. július 24. 12:26
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
mint említette megtette amit a férfiak kértek, de ők nem teljesítették kívánságát, szóval olyan mintha csak randizott volna, és nem ezért lett elismert énekesnő
2014. július 24. 12:27
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
Idézet (_ToTo_ @ 2014.07.24. 11:17)
Akkor te sem életrajzzal mész állásinterjúra, hanem csipkés fehérneművel, mi?
egészen más a helyzet amikor egy hétköznapi, polgári szakmáról beszélünk..szerintem nem kell magyarázni, mekkora a túljelentkezés a szórakoztató iparba..ha valaki oda készül, akkor az ilyenek természetesek. Tehetség ide, vagy oda, mindent meg kell tenned, ha igazi hírnévre vágysz..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.