Csak is a veszekedés volt náluk.
Bréking! Kirúgták Győzikét az Édes Életből
2014. július 26. 18:19
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Most akkor megyek és telesírom a párnámat.
Ugyan nem nézem az Édes életet, de Győzzüke nélkül a tévé csakis jobb lehet.
2014. július 26. 20:06
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Ez életről kéne már lerugdosni!
2014. július 27. 08:50
|
|
Vircsiii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210278 offline
|
Vegre. Ideje volt mar azt a barmot eltavolitani, egyenesen a kukaba edes:)
2014. július 27. 10:55
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Én alapjában véve csak azért nézem az Édes életet, mert utána van a sorozatom, és azt a világ összes kincséért sem hagynám, imádom a Humbé, Santa párost.
Bocs eltértem a tárgytól.
Szóval: Jó hogy kirakták, szánalom amit ott elművelt. A Berki még oké, cuki a lánya. De már Varga Viktorékat se birom annyira...
Bocs eltértem a tárgytól.
Szóval: Jó hogy kirakták, szánalom amit ott elművelt. A Berki még oké, cuki a lánya. De már Varga Viktorékat se birom annyira...
2014. július 27. 13:48
|
|
Jennieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.25. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 230158 offline
|
Magyarország szégyene volt a gáspár család eddig is, amúgy is ideje volt őt/őket kirúgni.. az a megjátszás, és a 'viccek' erőltetése pff..
Azt hallottam, hogy lejjebb már nincs, de most bebizonyította, hogy de bizony van!
Azt hallottam, hogy lejjebb már nincs, de most bebizonyította, hogy de bizony van!
2014. július 27. 15:26
Jennie
ÁMEN.
Idézet
Magyarország szégyene volt a gáspár család eddig is, amúgy is ideje volt őt/őket kirúgni.. az a megjátszás, és a 'viccek' erőltetése pff..
ÁMEN.
2014. július 27. 17:19
Az a sorozat számomra hulladék volt így is. Meg amúgy is, milyen ember az, aki bárkivel szemben erőszakkal lép fel? Úgyhogy jól tették.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: