Bréking! Kirúgták Győzikét az Édes Életből
2014. július 23. 23:27
Ne már nem lesz érdemes nézni a sorozatot sem ha győziék nincsenek benne ugyanis ők csinálták a műsort és a hagulatot igy egy nagy 0 lesz nélkülük
2014. július 23. 23:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Hollywood @ 2014.07.23. 23:05)
Az a furcsa nekem , hogy itt néhány ember szidalmazza én is ezt csinálom de ne mondjátok azt hogy nem szoktatok oda kapcsolni és nézni ! Nem szeretem Győzikét csak Beát kedvelem ! De akkor is jókat röhögtök rajtuk és fogjátok a fejeteket hogy ilyen barmokat honnan szalajtottak...
D
Én csak azóta kapcsolgatom a TV-t, mióta lett 60 csatorna, előtte amúgy max csak az AXN-t kapcsoltam be. Minap sz*rul éreztem magamat és unalmamban bekapcsoltam délután a TV-t, meg is lepődtem, hogy kisebbségi testvérünk átigazolt a TV2-höz. Nagyjából 5 kerek perc után eldöntöttem, hogy a f*s csak omlik a dobozból, így azóta is a TV paprikára van kapcsolva. Ha már tévézni akarok, akkor nézzek legalább olyat, amiből még akár tanulni is lehetne. Egyébként, aki elvből nem néz TV-t az úgyse' fog odakapcsolni, mert tudja nagyon jól, hogy csak a parádé megy rajta. Azon meg mosolyogtam most, hogy valaki azt írta, hogy azért nézi ezeket, mert ez van.
1 felhasználónak tetszik:
AFCfan
2014. július 24. 00:01
|
|
martilovasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 229727 offline
|
Örülök, hogy végre kirakták, undorító egy ember
2014. július 24. 00:30
|
|
Nagy Zsófiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 176719 offline
|
Az a baj ha eltűnik egy ilyen ember,utána jön egy másik helyette...
2014. július 24. 00:55
|
|
Lizzy9500visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 253 Csatolások: 400 Azonosító: 210585 offline
|
Na én pontosan ezért nem nézek TVt. Még csak véletlenül sem akarok belefutni egy ilyen primitív, népbutító műsorba...
Azt pedig értem, hogy a ly-t meg akarják szüntetni, de a hülye szót még mindig HÜLYÉnek írom, nem hüjének.......
Azt pedig értem, hogy a ly-t meg akarják szüntetni, de a hülye szót még mindig HÜLYÉnek írom, nem hüjének.......
2014. július 24. 03:08
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én soha nem néztem ilyen hülyeséget,mert utálom az ilyen bolondokat,mint főleg ez.
2014. július 24. 08:11
Ájjájj! Mi lesz az én Emszíí Zsótimmal? Ő is megy?
2014. július 24. 08:51
El sem kellett volna indítani a műsort. Győzike már egy eléggé lerágott csont.
2014. július 24. 08:59
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Aki nem akar ilyen ótvar műsort nézni, az úgyse nézi. Ennyi. Barátnőméknél már belenéztem ebbe az Érdektelen Életbe, ahogy az Éjjel-Nappal Unalomba is. Jót nevetett rajtam, ahogy negyven percen keresztül szidtam a szereplőket, meg a csatornákat, hogy ilyen retek műsorokat adnak.
A magam részéről maradok a netnél meg az olvasásnál.
Egyébként Győzikét meg drága feleségét már régen le kellett volna csukni, mert adót csaltak, ugye. A tv2-nek már akkor ki kellett volna vágni a csatornától.
Egyébként Győzikét meg drága feleségét már régen le kellett volna csukni, mert adót csaltak, ugye. A tv2-nek már akkor ki kellett volna vágni a csatornától.
2014. július 24. 09:04
|
|
ariana001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 440 Csatolások: 13 Azonosító: 227309 offline
|
jaj de jó már ugy untam ott értenketek hogy igy majd szétrobantam nem hiszem hogy valakinek ezt tetszet nekem nem olyan furcsán beszéltek nagyon nehezen lehetet megérteni végre észbe kapot a tv 2
2014. július 24. 09:11
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
Majd lesz helyette másik. Az a fenti kép
2014. július 24. 09:23
Az Édes Élet valamennyi "sztárja" szörnyen kultúrálatlan idióta. Az, hogy Győzikét kirúgták nem javít sokat a helyzeten.
Egyébként azok az emberek akik ebben a sorozatban vannak, csak azért játszanak, mert az eredeti "munkájukból" (erős idézőjel!) már nem tudnának megélni...
Egyébként azok az emberek akik ebben a sorozatban vannak, csak azért játszanak, mert az eredeti "munkájukból" (erős idézőjel!) már nem tudnának megélni...
AFCfan
2014. július 24. 09:30
Az Édes Élet sztárja talán a legkultúrálatlanabbak.Így ezen meg sem lepődtem.Annyira idióták,szellemileg megközelítik a 0-s IQ szintet.
Average Girl
2014. július 24. 09:49
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Ó ne már
Néha belenézek ebbe a szennybe, amikor rámfér egy jó kis kiacagás és ő rajta lehetett a legjobban nevetni...
na nem baj, ott van még Zámbó meg Annácska a másik két iqubetyár.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.