Klippremier: Pharrell Williams ft. Miley Cyrus - Come Get It Bae
2014. július 23. 19:29
|
|
JullyBelieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 229950 offline
|
Petrafranczia
Teljesen egyet értek.
Teljesen egyet értek.
2014. július 23. 19:31
Nekem tetszik, de jobban örültem volna, ha a Know Who You Are lett volna a 3. kislemez és ahhoz csináltak volna klipet.
2014. július 23. 19:33
Amikor megláttam a címet vegyes gondolatok kavarodtak bennem.
Kiderült hogy a dalt már hallottam, de nem tudtam ki az előadója.
A klipp nem botrányos.
Az a heh vagy mi az meg olyan Paloma Faithos
Végül is nem rossz, de tucat dal lett
Kiderült hogy a dalt már hallottam, de nem tudtam ki az előadója.
A klipp nem botrányos.
Az a heh vagy mi az meg olyan Paloma Faithos
Végül is nem rossz, de tucat dal lett
2014. július 23. 19:46
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Nem akarom meghallgatni, valamiért nincs kedvem már Miley-t nézni. Vagy hallgatni. Legalábbis most nincs kedvem hozzá.
2014. július 23. 19:52
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
bírom mind két énekedt
2014. július 23. 20:22
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Nagyon hasonlít a Robin Thicke által írt Blurred Lines-ra.
2014. július 23. 20:28
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Az első 2 perc kellemes volt, de mikor Miley bekerült a képbe mindent elrontott. Nem értem miért kell úgy kinéznie mint egy elmeháborodottnak azzal a színes f@ssal a feje tetején,plusz az a ruha olyan semmilyen volt. Akik táncoltak azok 1000000x jobban néztek ki minden téren. Összességében elment a klip.
2014. július 23. 20:48
Nagy tag lett mostanában Pharrell
Nekem is az első 2 perc tetszett,aztán Miley képbe jött..
2014. július 23. 21:49
Idézet (Norah @ 2014.07.23. 19:31)
Nekem tetszik, de jobban örültem volna, ha a Know Who You Are lett volna a 3. kislemez és ahhoz csináltak volna klipet.
Furi, hogy nem vetted észre, a dal kezdete ugyanaz mint madonna beat goes on befejezése. egy az egyben:D csak azért tudom, mert az az egyik kedvencem tőle és mikor elkezdtem ezt a számot, tudtam, hogy hallottam valahol már:D
-
bezzeg itt nem támadnak, hogy plágium meg stb...
2014. július 23. 21:51
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2014.07.23. 19:11)
Nem tudom, hogy ez a férfi mire híres... arra az egyslágeres unalmas szarra amit 'happy'-nek hív?!... Miley meg... egyszerűen nagyon gáz lett.
Nem szeretek belekötni dolgokba (
1. Beleestél abba a hibába, mint oly' sokan, miszerint Pharrell a Happy-vel kezdte a karrierjét. NEM! Ő NEM egyslágeres előadó. Csak ugye bekerült a mainstream világba a Happy és jött a sok kamurajongó, akik azt az egy dalát ismerik.
2. Direkt beleírtam a cikkbe, mikor kezdte a karrierjét, bár ezek szerint az első mondatig sem olvastad el.
3. Nagyon sok előadó neki köszönhet olyan dalokat, amik a slágerlisták élére kerültek, mert rohadt tehetséges producer, nem beszélve a Neptunes-ról.
Komolyan, már bánom, hogy a Happy "megszületett", mert a rengeteg zeneszakértő teljesen rosszul ítéli meg és úgy kezelik, mint egy feltörekvő amatőr valakit. Tény, hogy a csapból is ő és a Happy folyik, de előbb nézzünk már utána, hogy kit is fikázunk le.
Van egy olyan érzésem, hogy senki nem fogja felfogni a soraimat..
Idézet
Bella Pearl
Merthogy abban is az ő keze van. Just sayin'
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.