Az egykori brit glamour modell nemrég elárulta, megbánta, hogy korábban magára tetováltatta exférje, Peter Andre és exvőlegénye, Leandro Penna nevét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katie Price megbánta tetoválásait
2014. július 23. 17:34
Nem csodálom,hisz én se nem tetováltatnám magamra se exfőlegény se exférj nevét
De van egy kivétel
2014. július 23. 17:43
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Na ez az, amit SOHA nem tennék meg!
2014. július 23. 17:45
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Előbb kellett volna gondolkoznia. Én se tetováltatnám magamra az exférjem nevét.
2014. július 23. 17:55
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Hát sajnálom
2014. július 23. 19:34
|
|
Tica64visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.01. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 190730 offline
|
Nem szeretem, ha valaki csak úgy, jelentés nélküli tetkókat varrat magára.... masni a bokára?????? Minek???!!! A pasi neve mire jó??!!! Egy értelmes jelkép, esetleg egy jóizlés határain belülre eső idézet..... ezeknek van értelme.... Komolyan, gondolkozom rajta, hogy tetoválóművész leszek, de egyszerűen ilyen giccs-fosokat nem akarok varrni..... Nevetséges
2014. július 23. 19:42
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Én lazán magamra varratnám a párom nevét, sőt, hogy őszinte legyek, valamilyen formában tervezzük is. Még, ha esetleg szét is megyünk (ami remélhetőleg nem fog megtörténni), akkor is egy olyan emlék maradna számomra, amit soha sem akarnék elfelejteni. Bár gondolom nem is táplált túlzottan a pasi iránt mély érzelmeket, hiszen akkor el tudná fogadni, hogy vége van, de ez az életének olyan szakasza volt, amikor úgy érezte, hogy boldog. Szerintem meg nézőpont kérdése, mert, ha valaki szét is megy az illetővel, akinek a neve rajta virít, fel lehet fogni pozitívan és nem kell elmenni leszedetni. Azt meg had ne kommentáljam, hogy "Jújj, heg marad utána.".
Tényleg olyan buta p*csa szegénykém, mint amilyennek kinéz a képen. Jól meg kell gondolni, hogy mit tetováltatsz, mert az egy életre ott marad. Nos, aki ész nélkül varrat magára minden sz*rt, az meg is érdemli.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: