Miley Cyrus halálhírét keltették
2014. július 25. 16:54
|
|
PinkiePievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 229070 offline
|
Nem ertem, hogy miert kell ilyen dolgokat terjeszteni. Igaz, hogy nem kifejezettem szeretem Miley-t de ez mar sok(k). Raadasul, ezt mar annyi emberrel eljatszottak, hogy akkor se hinnem el ha igaz lenne,
2014. július 26. 13:34
|
|
spck13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 0 Azonosító: 221476 offline
|
Ennel lejjebb mar nem is sullyedhet az emberiseg. Te jo isten, milyen vilagot elunk emberek???!!! Undorito dolog volt azoktol akik ezt Miley-rol kitalaltak, mert szerintem senki sem orulne ha valaki a halalhiret terjesztene. Ez egyaltalan nem vicces, es azoknak pedig szinten gratulalok, akik itt a cikk alatt egyetertenek vele!!!
2014. július 26. 15:27
|
|
Berger199új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 207049 offline
|
Egyetértek. Tényleg undorító dolog; mért kell ezt csinálni? Nem értem, hogy egyes újságírók mért lelik ebben örömüket... :/
Én senkinek nem terjeszteném halálhírét, ha kamu, még Cryrusnak se, pedig személy szerint utálom.
Én senkinek nem terjeszteném halálhírét, ha kamu, még Cryrusnak se, pedig személy szerint utálom.
2014. július 30. 20:03
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nincs jobb dolguk,mint baromságokat kitalálni?gratulálok,komolyan,nagy poén volt...
2014. augusztus 14. 17:58
|
sztárlexikon XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 231510 offline
|
éz sajnos nem igaz
2014. augusztus 15. 16:01
|
|
RihannaVevooooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 231106 offline
|
Én nem szeretem Mileyt .. és nem azért mondom de jobban is ki lehetne találni
2014. augusztus 27. 16:31
Hát de poénos... nem ez az első húzása a médiavilágnak... így már nem csodálkoznék rajta, ha igazi halálhírt jelentenének, és senki nem hinné el. Miley meghalt... szép is lenne. Gyűlölöm azt a nőszemélyt, de azért ez undorító volt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: