Miley Cyrus halálhírét keltették
2014. július 23. 19:08
Ez egyáltalán nem vicces.Nem vagyok nagy rajongója,de hogy lehet ilyenekkel viccelődni???
2014. július 23. 19:13
Szerintem szánalmas, hogy ilyennek próbál valaki pénzt keresni.
2014. július 23. 19:27
|
|
JullyBelieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 229950 offline
|
Géz, hogy ilyeneket terjesztenek :/
2014. július 23. 19:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Mint ahogyan számtalan más híresség is járt már úgy, hogy vígan virulva éldegélt, míg mások már gyászolták. Ez egyáltalán nem új dolog, úgyhogy nem igazán vágom, hogy miért van mindenki meglepődve. Sokszor egyébként az adott sztár is rábólint, és mivel májlika kiégett már mindenhogy, nem csodálnám, ha a hírnevét szerette volna ezzel fellendíteni. Sikerült szereznie magának kemény tizenöt perc hírnevet, amíg mindenki újra rá nem un... Mondjuk ez is több mint a semmi.
2014. július 23. 20:11
Gratulálok, ennyi ésszel szabadlábon...menjenek el dolgozni, ne mások "megölésével" keressenek pénzt!
2014. július 23. 20:51
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Idézet (SmilerVivii @ 2014.07.23. 14:02)
Egy nagy idióta vagy! Hogyan tudod ezt mondani? Van szíved? Annyira, de annyira gyerekes vagy. Fel kéne már nőnöd és abba kéne hagyni ezt a viselkedést. Tudod mit jelent a "halál" pontosan? Tudod hány ember halna meg miután ő meghalt? Egy k*rva nagy idióta vagy!!! Ahogy mondtam, fel kéne nőnöd és megtanulnod hogyan legyél jó ember és nem egy barom mint most! Vagy szerinted ez vicces vagy menő? Mert ez kib*szottul nem!! Ez egy nagyon szomorú dolog. Gratulálok neked
Most konkrétan a halálát kívántad. De tudod mit? Én még akarom látni a gyönyörű arcát. És nem csak én!! A családja, a rajongói és még nagyon sokan mások! És rajtad kívül senki sem szeretné a halálát. Csak te vagy ekkora rasszista! Ő gyönyörű és sokkal jobb ember nálad. Szóval fogd be! Kibaszott idióta
Nálad rosszabb embert még nem láttam! És most még szépen fogalmaztam. Át kéne gondolnod a mondatokat amiket írsz vagy kimondasz! Ennyit akartam, puszi
Gondolkozz el magadon!
Nem szeretnék beleszólni, de ez már nekem kicsit sok(k) volt. Nem értek egyet Gursszal, sőt, nagyon is ellenzem a viselkedését, de szerintem kulturáltan is meg lehet fogalmazni a mondandód, mint ahogy sokaknak előtted is. Értem én, hogy a halálát kívánták a legnagyobb kedvencednek, de akkor sem kéne ilyen nyomdafestéket nem tűrő szavakat használni, mivel így csak magadról állítod ki azt a bizonyos bizonyítványt. Emberek, azért ez még is csak egy fórum!
Bocsi az OFF-ért...
2014. július 23. 21:02
|
|
KF-Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.07. Hozzászólás: 474 Csatolások: 0 Azonosító: 177332 offline
|
Köszönjük és csak gratulálni tudok hogy ilyen emberek léteznek.. ez mi ez .
komolyan, nevetséges..
Akármilyen is Miley.. én imádom kiskorom óta, nemrég koncerten is voltam, de nem vagyok elfogult.. látom milyen, hogyan viselkedik csak én nem ragadok le az utálók szintjén és nagyjából érthető miért csinálja..
Na mindegy, ez szánalmas
Akármilyen is Miley.. én imádom kiskorom óta, nemrég koncerten is voltam, de nem vagyok elfogult.. látom milyen, hogyan viselkedik csak én nem ragadok le az utálók szintjén és nagyjából érthető miért csinálja..
Na mindegy, ez szánalmas
2014. július 23. 21:14
|
|
zrenaklaudiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.30. Hozzászólás: 315 Csatolások: 4 Azonosító: 220214 offline
|
szánalmasak ezek az emberek, csak ezt tudják csinálni.
2014. július 23. 22:55
|
|
Gabicacska2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227418 offline
|
ez nagyon dúrva
2014. július 24. 03:15
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ezek betegek rendesen,hogy ilyeneket kitesznek,persze én nem hiszem el csak úgy egyből!
2014. július 24. 09:21
Azok az okoskáink akik itt kommemtbe írják,hogy kár,hogx nem halt meg:olyan szinten idióták vagytok,hogy az már félelmetes.
2014. július 24. 12:25
|
|
miley98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.18. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 165455 offline
|
ez már vicces
istenem de buta aki ilyet kitalál...az meg még hülyébb aki elhiszi. Ha mondjuk az anyja vagy az apja 'jelenti be' akkor oké, de ha xy szórakozásból találja ki mert nincs érdekesebb hír a világon az eléggé szánalmas mit ne mondjak...
Aki meg ilyet kíván másnak az meg menjen pszichológushoz mert valami probléma van 'odabent'...
istenem de buta aki ilyet kitalál...az meg még hülyébb aki elhiszi. Ha mondjuk az anyja vagy az apja 'jelenti be' akkor oké, de ha xy szórakozásból találja ki mert nincs érdekesebb hír a világon az eléggé szánalmas mit ne mondjak...
Aki meg ilyet kíván másnak az meg menjen pszichológushoz mert valami probléma van 'odabent'...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: