Miley Cyrus halálhírét keltették
2014. július 23. 15:51
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Nem bírom Miley-t, de egyáltalán nem tetszik, sőt, utálom, amit egyes lájkvadász emberek hajlandóak tenni azért a 15 perc hírnévért, amit a hazugságuk okoz. Emberek, legyetek egyenesek, és igazmondóak, mert egy adag 'lájk' és 'komi' fel sem ér az igazság erejével.
1 felhasználónak tetszik:
fdboris
2014. július 23. 15:51
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
valaki nagyon unatkozhatott
2014. július 23. 16:05
Nagyon unatkoznak az emberek,ez annyira szánalmas!-.-"
2014. július 23. 16:46
Wooow, mostanában eléggé unatkoznak az emberek-.-"
2014. július 23. 16:48
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
A pihentagyúak...
Soha nem vicces ha valakinek a halálával szórakoznak.
Ilyet az csinál, aki még nem vesztett el senkit.
Soha nem vicces ha valakinek a halálával szórakoznak.
Ilyet az csinál, aki még nem vesztett el senkit.
2014. július 23. 17:04
én ki nem állhatom mileyt amióta olyan dolgokat csinál amilyeneket mindannyian ismerünk de ez már nagyon nagy bunkóság,hogy csak azért keltik a halálálát,hogy legyen egy kis plusszpénzük!én miley helyében midegyiküket fejbevágtam volna!!
2014. július 23. 17:32
Más halálhírével nem jó dolog viccelődni, függetlenül attól, ki az illető. Meglátszik az értelmi szint. Amit még hasonlóan nevetségesnek találok, azok a kamu FB profilok. Komolyan, hova süllyedünk még?
2014. július 23. 17:45
|
|
Rutavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 206076 offline
|
Kedves Gurs, mond, neked elmentek otthonról? Annyi eszed van, mint egy döglött hintalónak, és egy marék szárított lepkének együtt véve! Hogy mondhatsz ilyet?! Fel kellene nőnöd! Igaz, hogy Miley nem a kedvencem, de ez azért már sok! Csak képzeld el egy röpke pillanatra... híres sztár vagy, s a többi, és egyszer csak azt híresztelik, hogy feldobtad a talpad. Mindenki ahhoz hasonlókat ír ki, mint te, blabla... ugye, hogy nem jó érzés? Remélem tetszik. Gratulálok, alkalmas vagy az életre, gyönyörű vagy!
2014. július 23. 18:26
Én nem vagyok Miley rajongó,de attól még ez nagyon ronda húzás volt! Aki ezt csinálta az hát nem is tudom mit mondjak rá. Mit csinálna ha róla írták volna ezt? -.-
2014. július 23. 18:28
|
|
kolozsnoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227442 offline
|
2014. július 23. 18:30
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Szerintem szerződést kötött Miley és az a cég. Ha a halálhírét terjesztik Mileynak, ő felkapottabb lesz, beszélnek róla, tweetelnek róla, posztolnak róla stb. Viszont a cég meg így keres pénzt a reklámokkal, vírusokkal. Ezt nevezik biznisznek.
2014. július 23. 18:33
|
|
kolozsnoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227442 offline
|
én nem szeretem a mostani Miley-t de nem kelteném a halálhírét mert ez 1 undoritó 2. nem normális
ha valaki ennyire utáljavagy hasonló az ne olvassa azt hogy i van Miley-val vagy keressen jobb dolgot az életben -.-
ha valaki ennyire utáljavagy hasonló az ne olvassa azt hogy i van Miley-val vagy keressen jobb dolgot az életben -.-
2014. július 23. 18:53
nem nagyon csípem Miley-t... de azért ez durva..
) miért kell ilyennel VICCELŐDNI?
) állj.. mi ebben a poén?! halálra rémisztik ezzel azokat akik szeretik.. miért jó ez? pénzt keres azzal hogy hamis cikkeket ír? RÁADÁSUL ILYET?
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.