Dalpremier: The Paradoxx - Átmeneti Tartózkodás
2014. július 23. 22:56
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
A szám tök jó lett letöltve!
2014. július 24. 08:55
|
|
Supernatural19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.21. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 229869 offline
|
Lájkolva... Pfú, ez a szám igen jó...
2014. július 24. 18:58
Lájkolva jó lett ez a dal..........................................................................................
2014. július 24. 20:14
|
|
szandra0017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 166341 offline
|
Lájkolva nagyon tetszik a dal
2014. július 24. 22:21
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
nagyon jó dal lett
ment a lájk
2014. július 25. 12:29
|
|
lilla1Dforeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.23. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 202443 offline
|
Pipa!
Likeolva!
Szuperrrr!
2014. július 27. 20:04
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Idézet (Lillus131 @ 2014.07.22. 20:33)
Kedves Methamorphosis! Tegyél le többet az asztalra, tedd magad fele annyira népszerűvé mint ezek a srácok és utána esetleg hangsúlyozom ESETLEG valakit érdekelni fog a véleményed!
Fiúk, csak így tovább a mondanivaló és az aláfestés is nagyon egyben van 5*
Fiúk, csak így tovább a mondanivaló és az aláfestés is nagyon egyben van 5*
Ez igen.
Csak mert a te véleményed pozitív a cikkel kapcsolatban az enyém pedig negatív szerinted érdekel bárkit is? NEM. Nehogy belehalj már abba, hogy elmondom amit gondolok attól, hogy te kilencvened magaddal vagy még elmondhatom a véleményem és persze semmivel sem ér többet a szavad. Szebb jövőt!
2014. július 27. 20:11
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Idézet (esztike003 @ 2014.07.22. 22:01)
Nagyon jó lett srácok, csak így tovább és készüljön még sok sok ilyen remek dal!
Drága Metamorphosis! Sajnálom, hogy nem sikerült az elmúlt 3 év alatt elásnod magad a véleményeddel együtt, de szívesen segítek és megadom a kezdőlökést, adok egy ásót!
Drága Metamorphosis! Sajnálom, hogy nem sikerült az elmúlt 3 év alatt elásnod magad a véleményeddel együtt, de szívesen segítek és megadom a kezdőlökést, adok egy ásót!
Drága Eszter!
Sajnálom, hogy nincs benned egy szikra elfogadás sem. Csak mert szerinted és rajtad kívül még 5214 ember szerint jó, nem kell a föld alá kívánni mást csak mert szerinte nem az. Hosszú életet kívánok neked, hogy legyen időd felfogni azt amit írtam!
2014. július 29. 05:19
Nem tetszik és nem azért mert "úristen nem dühöngő vad metál amit szeretek" hanem azért mert számomra nem értékes, tucat. Azért ha választanom kéne zsófika rágógumija és ez között akkor...
nem zsófikát választanám
Ellenben úgy gondolom, hogy egy magyar nyelven íródott cikket illik megtisztelni azzal, hogy akár van kapcsolata a facebookkal akár nincs, nem rontjuk el holmi "lájkokkal".
Ez persze az én látásmódom mert én azokra is rászoktam szólni akik beszéd közben is használni szokták. Szerintem nem szép.
*próbáltam kiemelni a hozzászólásom egyes részeit, hogy ez az én véleményem ami nyilván sokatokéval ütközni fog xD de ha egy ember úgy gondolja, hogy lehet, hogy igazam van már érdemes volt leírnom. Szerintem
Ellenben úgy gondolom, hogy egy magyar nyelven íródott cikket illik megtisztelni azzal, hogy akár van kapcsolata a facebookkal akár nincs, nem rontjuk el holmi "lájkokkal".
Ez persze az én látásmódom mert én azokra is rászoktam szólni akik beszéd közben is használni szokták. Szerintem nem szép.
*próbáltam kiemelni a hozzászólásom egyes részeit, hogy ez az én véleményem ami nyilván sokatokéval ütközni fog xD de ha egy ember úgy gondolja, hogy lehet, hogy igazam van már érdemes volt leírnom. Szerintem
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: