Korábban már hallhattuk, hogy az elkövetkező lemez leginkább az Iowa és a Vol 3 (The Subliminial) lemezek keveréke lesz, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a nemrégiben megjelent előzetesek. Nemrégiben Corey Taylor kijelentette, hogy a korong gyakorlatilag kész van, azóta pedig több részletre derült fény.
A teljes cikkhez kattints ide!
Slipknot: hamarosan új album és turné is jön
2014. július 22. 16:30
|
|
BladeHunter10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 40 Csatolások: 30 Azonosító: 209476 offline
|
Na ez remek
napról napra egyre kevesebb idő van hátra az album megjelenéséig, igen várom ezt az albumot, és kíváncsi vagyok a két új tagra is, vajon milyen maszkjuk lesz, és egyáltalán kik lesznek ők? o.o
2014. július 22. 17:51
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Kár, hogy Joey már nem a banda tagja:c Annyira jó volt. Az album remélem jó lesz meg azt is, hogy méltó utódok lesznek.
2014. július 22. 17:54
Jajj de jó!Már alig várom!
A két új tagra pedig én is kiváncsi vagyok.
2014. július 22. 23:32
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy összehoztak-e egy emberi albumot, vagy csak maszkos Stone Sour bohóckodás az egész...
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2014. július 23. 08:20
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (lpmaskmancick @ 2014.07.22. 23:32)
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy összehoztak-e egy emberi albumot, vagy csak maszkos Stone Sour bohóckodás az egész...
En a masodikra szavazok...
2014. július 23. 15:53
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
:3333 Már nagyon várom.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.