Már megint egy újabb hülyeség.
Komolyan möondom hogy már a hócipőm tele van ezekkel a hálátlan "sztárokkalakik már "szenvednek
a hírességtől.Már nem azért de egy átlag ember örülne ha csak model vagy színész lenne.Ezeknek már minden kel!!!
Irina Shayk több filmszerepet akar
2014. július 22. 17:01
|
|
internationalove 18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 229176 offline
|
2014. július 22. 19:06
|
|
PetraKollarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.23. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 226500 offline
|
Szerintem, akit egy ilyen nagy filmben való szereplésre kérnek fel, azért annak feltételezhetően lehet egy kis színészi tehetsége. Hát hajrá! Remélem sikerül megvalósítania az álmát!
2014. július 22. 19:31
|
lucymharding |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 14577 Azonosító: 229927 offline
|
sok sikert neki
2014. július 22. 21:31
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Sok sikert neki..
2014. július 23. 15:05
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Én is. Én is filmszerepeket akarok:-) meg még énekelni is szeretnék, meg jótékonykodni akarok, meg mindent, mert én is mindenben kurva tehetséges vagyok. "Cipész a kaptafánál" - úgy látszik Irina erről még nem hallott, de majd fog.
2014. július 23. 16:24
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet
Detta
Nem értem, miért akar egy csomó modell színésznőnek állni... Némelyiknek olyan idióta a tekintete hogy azt fájdalom lenne nézni egy több órás filmben a hangjukról meg nem is beszélve.
Szerintem lehet jobban jár ha marad a szakmájánál amég ki nem öregszik.
Nem értem, miért akar egy csomó modell színésznőnek állni... Némelyiknek olyan idióta a tekintete hogy azt fájdalom lenne nézni egy több órás filmben a hangjukról meg nem is beszélve.
Szerintem lehet jobban jár ha marad a szakmájánál amég ki nem öregszik.
Gondolom mert így többen megismerik,főleg ha ismertebb sztárokkal van körülvéve.A modellek szerintem (pár kivételével) nem annyira ismertek mint pl. a színészek,énekesek..
Persze ez az én meglátásom.
Valószínűleg több pénz is van benne és ha jó vagy benne (Irina nem hiszem,hogy az :rohog ) akkor még idősebb korodra be van biztosítva a dolog.Ráadásul onnantól könnyebb átmenni rendezőbe,etc. is.
2015. február 06. 19:35
Most ki kíváncsi a képedre most őszintén ? Én bizti hgy nem!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: