Kár, de a tv-felvétel nincs meg senkinek (legalábbis eddig még nem kaptam el), csak mp3-ban van meg a zongorázás (asszem valami saját szerzeménybõl adott elõ részletet)
Antonio Banderas - San Remo Festival 2001
2007. július 17. 19:44
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
03.03.2001 - 51ST SAN REMO FESTIVAL, SAN REMO, ITALY
Kár, de a tv-felvétel nincs meg senkinek (legalábbis eddig még nem kaptam el), csak mp3-ban van meg a zongorázás (asszem valami saját szerzeménybõl adott elõ részletet)
2007. július 18. 11:41
|
|
Bhelga |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.21. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 430 Azonosító: 32807 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2007. July 17. - 19:44)
03.03.2001 - 51ST SAN REMO FESTIVAL, SAN REMO, ITALY
Remélem meglesz
2007. július 18. 14:24
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet(luisa @ 2007. July 18. - 10:56)
Oh, mikor jelenik meg a CD-je?

Soha
Nem akar saját cd-t kiadni, már kérdezték tõle párszor. Sõt, az Evita után lemezszerzõdéseket is kapott. Mindet visszautasította.
Csak jótékonykodásból, filmzenék kapcsán, és szórakozásból énekel, és zenél.
A dög.
2007. július 23. 11:37
|
|
Bhelga |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.21. Hozzászólás: 1938 Csatolások: 430 Azonosító: 32807 offline
|
Idézet(Éowyn @ 2007. July 18. - 14:24)
Soha
Nem akar saját cd-t kiadni, már kérdezték tõle párszor. Sõt, az Evita után lemezszerzõdéseket is kapott. Mindet visszautasította.
A dög.

A dög.
Ez igazán nem szép tõle
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: