Melyik volt a legjobb koncert, ahol jártál?
2014. július 30. 14:06
|
|
Fehér Nikolett Nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.01. Hozzászólás: 356 Csatolások: 87 Azonosító: 225241 offline
|
Hát én nagyon sok koncerten jártam. Nem tudom melyik volt a legjobb, de ám ezeken voltam:
Katy Perry, ByTheWay, Irigy Hónaj Mirigy, Vastag Csaba, Omega, Skorpions, V-Tech, Kartago, Mága Zoltán, és még nemtudom, de egyszer amikor még számon tartottam akkor volt 12, és elvesztettem azt a lapot. Tehát 12 koncerton voltam vagy 13-an
Katy Perry, ByTheWay, Irigy Hónaj Mirigy, Vastag Csaba, Omega, Skorpions, V-Tech, Kartago, Mága Zoltán, és még nemtudom, de egyszer amikor még számon tartottam akkor volt 12, és elvesztettem azt a lapot. Tehát 12 koncerton voltam vagy 13-an
2014. augusztus 05. 20:13
|
|
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline
|
Egyértelműen az Ossian koncert a múlt hónapban! Bár lehet, hogy az októberi még jobb lesz!
2014. augusztus 07. 14:32
|
|
NessaMahoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 230608 offline
|
Selena Gomez
<3
2014. augusztus 17. 15:25
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
A Placebo az idei Szigeten. szerintem annál jobb nem is lesz, ha pedig mégis, ugyanúgy általuk.
viszont feledhetetlen élmény a 2011-es budapesti Negative koncert is, igaz, kétszázan ha voltunk, de épp a családias hangulata miatt kiemelkedő, a 2012 decemberi vagy három órás Tankcsapda koncertem is Debrecenben, na meg a... nem is tudom pontosan mikori 30Y, ahol Beck Zoli adott nekünk a pálinkájából.
viszont feledhetetlen élmény a 2011-es budapesti Negative koncert is, igaz, kétszázan ha voltunk, de épp a családias hangulata miatt kiemelkedő, a 2012 decemberi vagy három órás Tankcsapda koncertem is Debrecenben, na meg a... nem is tudom pontosan mikori 30Y, ahol Beck Zoli adott nekünk a pálinkájából.
2014. szeptember 14. 14:21
Nem igazán járok kocertekre, de eddig az R-Go és a Hooligans.
2014. szeptember 14. 14:37
Eddig az a három Kárpátia koncert, amin voltam.
Május 01., Nemzeti majális, BP.: Azért, mert ez volt az első Kárpátia koncertem, ráadásul sok jó baráttal, így ez örök emlék marad.
Augusztus 01., Nagylók: Azért, mert itt első sorban voltunk barátnőmmel, és koncert után tudtunk beszélgetni a srácokkal. Ja, igen, Zoli megszánt egy pengetővel, Zsolti és Jani megdicsérte a rajzom, és Zoli 10 percet sz*rakodott barátnőm telójával, közben beszélgettünk.
Augusztus 29., Vecsés: Első sor, hihetetlen hangulat, találkozás egy itteni csajjal, új Kárpátia póló beszerzése, kedves és vicces emberek a közönségben, koncert után beszélgetés a srácokkal, és rájönni, hogy Gábor (a billentyűs) is jó fej, csak eddig nem tapasztaltam meg.
És végre közös kép a dobossal, Atival is.
Május 01., Nemzeti majális, BP.: Azért, mert ez volt az első Kárpátia koncertem, ráadásul sok jó baráttal, így ez örök emlék marad.
Augusztus 01., Nagylók: Azért, mert itt első sorban voltunk barátnőmmel, és koncert után tudtunk beszélgetni a srácokkal. Ja, igen, Zoli megszánt egy pengetővel, Zsolti és Jani megdicsérte a rajzom, és Zoli 10 percet sz*rakodott barátnőm telójával, közben beszélgettünk.
Augusztus 29., Vecsés: Első sor, hihetetlen hangulat, találkozás egy itteni csajjal, új Kárpátia póló beszerzése, kedves és vicces emberek a közönségben, koncert után beszélgetés a srácokkal, és rájönni, hogy Gábor (a billentyűs) is jó fej, csak eddig nem tapasztaltam meg.
2014. szeptember 16. 19:07
hát az a gond hogy egyet nem tudok választani csak kettőt: Viva Comet és Radics Gigi koncert
2014. október 05. 19:51
A szeptember 26-ai Ossian Rácalmáson. Az első (és eddig utolsó) Ossian koncertem volt, ahová egy itteni taggal (taylex) mentem, szóval még a társaság is jó volt.
Végre eljuthattam a srácok koncertjére, aminek iszonyúan örültem (és örülök még mindig), mert náluk nagyobb kedvencem nincs. Első sorban tomboltunk, és a koncert után beszélgettünk kicsit a fiúkkal is, nagyon aranyosak voltak. Én pedig azóta is majd' kiugrok a bőrömből, ha eszembe jut, hogy találkozhattam a hőseimmel.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: