21 dolog, ami minden éjjeli bagoly számára ismerős
2014. július 21. 03:52
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Bagolynak lenni jó Bayby
WWE forever főleg, hogy mindig hajnalban van
2014. július 21. 03:56
Ez baromság, legalább is nagyon messze áll az én éjjeli bagolyságomtól.
Az igazi éjjeli bagolynak nincs szüksége kávéra, 03:30 után a szervezet átáll 24 órára (estleg 48 órára), szóval aludni maximum holnap fog, és relatív 3-4 óra alvás is bőven elég neki, későn fekszik, korán kell. Féléve állt be a szervezetem napi 3 óra alvásra, igaz ez annak köszönhető, hogy nem vagyok lestrapálva.
Számomra ez az időszak a fizikai pihenésről szól, tanulni, házit csinálni ilyenkor sosem tudtam, mert ilyenkor a rendelkezésre álló idő nagyon hamar el tud fogyni, szinte percek csusznak ki a papirlap és toll hegye között.
Ilyenkor inkább pc-én valami logikai vagy ügyességi játékkal szórakozom.
Az igazi éjjeli bagolynak nincs szüksége kávéra, 03:30 után a szervezet átáll 24 órára (estleg 48 órára), szóval aludni maximum holnap fog, és relatív 3-4 óra alvás is bőven elég neki, későn fekszik, korán kell. Féléve állt be a szervezetem napi 3 óra alvásra, igaz ez annak köszönhető, hogy nem vagyok lestrapálva.
Számomra ez az időszak a fizikai pihenésről szól, tanulni, házit csinálni ilyenkor sosem tudtam, mert ilyenkor a rendelkezésre álló idő nagyon hamar el tud fogyni, szinte percek csusznak ki a papirlap és toll hegye között.
Ilyenkor inkább pc-én valami logikai vagy ügyességi játékkal szórakozom.
2014. július 21. 04:44
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Némelyik igaz rám.
2014. július 21. 06:25
|
|
Lola-SPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.25. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 188330 offline
|
Na ezek illenek rám....mióta náyri szünet van reggleig fent vagyok. Gépezek, tv-zek mindent cisnálok. De én azért vagyok fent mert: egy az hogy: szeretek fent lenni (a vámpírok is fent vannak) másodszor az: csak ekkor lehetek egyedül és azt csinálok amit akarok. ENNYI
2014. július 21. 07:29
érdekes cikk lett,bár én nem vagyok valami északai bagoly,alkalmanként fennvagyok kettőig,négyig,de nem minden nap
2014. július 21. 07:37
Én nem vagyok nagy éjszakai bagyoly. Max hajnali kettőig szoktam fent maradni és alszok egy olyan 6 órát.
2014. július 21. 07:52
|
|
Loraormodi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 207482 offline
|
Jó cikk, de azt beleraktam volna, hogy minden pró neszre felfigyelsz és rögtön kifigurázod, hogy mi az!
2014. július 21. 07:52
|
|
Loraormodi13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 207482 offline
|
nem pró, hanem apró
2014. július 21. 08:02
Van egy pár igaz rám.Bár én nem szeretek másoknál aludni.
2014. július 21. 08:03
|
|
martilovasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.19. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 229727 offline
|
Hogy Neki állok hajnali 2-kor bundás kenyeret sütni, true!
2014. július 21. 08:12
Sajnos én sem tudok este elaludni, de ahogy látom, sokan mások sem... De aztán ha sikerül, általában délig vagy egyig alszom, néha már azt hiszik kómában vagyok... Ez most egy kivételes alkalom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: