Bevállalta a meztelen jelenetet is Szabó Zsófi
2014. július 23. 08:45
Nem nézem a sorit,de sajnálom a csajszi haját mert nagyon szép volt!!!
2014. július 23. 13:27
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
Nem akarok senkit megsérteni, de én már nagyon unom, hogy mindenhol ez a csaj a téma. Meghalt az apja, sajnálom, de ez mindenkivel megesik, kikerülhetetlen, de mégis egész Magyarország sajnálja. Én is sajnálom, tudom, hogy milyen nehéz elveszíteni valakit, aki ennyire közel állt hozzánk, de mostanában szerintem túlságosan is sztárolják, és bármikor cikket olvasok róla az van benne, hogy meghalt az apja és nem a színészi képességeit emlegetik, vagy nem azon van a hangsúly.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. július 23. 14:53
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
kikiih: ott a pont.
Kikiih
2014. július 24. 12:01
Nem értem miért monsódja sok mindenki,hogy színész ez a dolga,mert azért egy meztelen jelenet,ha sok látszik belőle ha nem,azért húzós.Én újabban kb. másfél éve nézem a sorozatot,és tökre megkedveltem,de...azért ez a jelenet tényleg szívbemarkoló lesz,főleg ha a börtönben vágják le.Mindenesetre kíváncsi vagyok rá,de az a tetoválás rém ronda
2014. július 25. 16:25
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Kikiih igazadd van
Kikiih
2014. július 25. 19:12
|
|
Gaálbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 209583 offline
|
Egy kissé unom már ezt a csajt.Hiszen mindenkinek vannak családi nehézségei őszintén sajnálom hogy meghalt az apja de az már mikor volt?Meztelen jelenet oké hisz egy sorozatban szerepel mégis mit várt?Szerintem nem valami nagy szám színésznő nem nagyon birom sztem nem olyan tehetséges.
2014. július 26. 13:06
őszintén én ezt nem tudomta volna bevállalni, sem a hajam nem vágattam volna le,és a meztelnkedés pedig semmi esetre sem mene
2014. július 27. 15:44
|
|
sz.csengevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 214123 offline
|
Én örülök,hogy jobban van,de attól még nem biztos,hogy ezt kellene tennie!!!!
Lehet,hogy ettől érzi jól magát????
Én kötve hiszem.Csak fel akarja magára hívni a FIGYELMET!!!!És én még csak antifan sem vagyok,szóval semmi bajom nincs vele,de még akkor is ez a véleményem,és bocsánat a rajongóktól.
Lehet,hogy ettől érzi jól magát????
Én kötve hiszem.Csak fel akarja magára hívni a FIGYELMET!!!!És én még csak antifan sem vagyok,szóval semmi bajom nincs vele,de még akkor is ez a véleményem,és bocsánat a rajongóktól.
2014. július 27. 17:53
|
|
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline
|
Ez a jóban rosszban nem egy családi műsornak indult...?
2014. július 27. 21:11
|
|
blablavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.17. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 229648 offline
|
Ez a Jóban Roszban lassan már hosszab lesz mint az életem . Valami 6-7 éves lehettem amikor elkezdödött azóta meg csak megy . Csak azt nem tudom , hogy miért . Enyi idő után , hogy már azokból a színészekból akik még a legelején kezdtek játszani alig él pár ...semmi értelme ..lehet , hogy csak én látom így de ahol már most tart a sorozat annak van bármi köze is a kezdetekhez ? Az egész teljesen más már mint amilyen sorozatnak indult ..az egész egy nagy szar . Meghalnak új színészek jönnek , blabla ... Én meghalok de eza sorozat még menni fog
ez még 100 év múlva is :-j Bocs rajongók .
2014. július 28. 13:29
|
|
PunkBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 145 Csatolások: 4 Azonosító: 228486 offline
|
Hát nem bírom a lányt! És ez Jóban Rosszban már idegesítő
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.