Mindent a sorozatért: Szabó Zsófi áprilisban döntött úgy, hogy megválik hosszú fürtjeitől, most pedig elárulta, a meztelen jeleneteket is bevállalta csak a Jóban Rosszban kedvéért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bevállalta a meztelen jelenetet is Szabó Zsófi
2014. július 20. 19:06
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Egészségére.
2014. július 20. 19:07
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
NEM nézem a jóban rosszbant de egy színésznek mindent be kell vállalnia,engem hidegen hagy hogy mit csinál,de akkor nem nagy gond ha a nézők keveset látnak.
2014. július 20. 19:32
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Nagyon sajnálom, hogy ennyire leépült az apja halálát követően, mert látszik is rajta, hogy magához képest természetellenesen vékony, viszont a körülményeket tekintve szerintem ez nem meglepő. Ha az a tetkó valóban az, amire gondolok (galamb a Magyar népmesékből), akkor nagyon kedves gesztus, hogy ilyet csináltatott az édesapja emlékére. Remélem, hogy sikerül idővel rendesen felépülnie, lelkileg is.
2014. július 20. 19:36
|
|
xDoriiihúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.20. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 229821 offline
|
1. Szerintem rövid hajjal úgy néz ki mint Miley, bár közel se kurva. c: szerintem azért jobban néz ki mint Miley, de a hosszú hajjal szebb.
2. Igazából ez a mesztelen jelenet..hát..azt csinál amit akar. Ő döntése. és nem teljesen lássák a nézők se azaz mi,..szóval..hát..még aztmondom így jó...
3. Örülök hogy elment lovagolni,és edzeni..szerintem egy kis pihenés jól esne még, és ami az apjával történt..részvétem,de legalább büszke lehet rá az apja. c: és fent a mennybe még mindig csodál.c:
2. Igazából ez a mesztelen jelenet..hát..azt csinál amit akar. Ő döntése. és nem teljesen lássák a nézők se azaz mi,..szóval..hát..még aztmondom így jó...
3. Örülök hogy elment lovagolni,és edzeni..szerintem egy kis pihenés jól esne még, és ami az apjával történt..részvétem,de legalább büszke lehet rá az apja. c: és fent a mennybe még mindig csodál.c:
2014. július 20. 19:42
csodálatos...egyébként nem áll jól neki a rövid haj
2014. július 20. 19:51
Mit meg nem tesznek az emberek egy-egy sorozatért....
2014. július 20. 19:54
Előnytelen neki a rövid haj,teljesen más embernek néz ki. Egyébként meg színésznő,nem? Tudnia kellett volna,hogy ha valaki szerepel valamiben,mindenre fel kell készülni,hisz akármit is kell eljátszani,kötelessége.
2014. július 20. 19:59
hát engem nem izgat mert nem nézem és ez a haj Zsófinak szörnyen áll
2014. július 20. 20:06
Idézet (Evelin6816 @ 2014.07.20. 19:54)
Előnytelen neki a rövid haj,teljesen más embernek néz ki. Egyébként meg színésznő,nem? Tudnia kellett volna,hogy ha valaki szerepel valamiben,mindenre fel kell készülni,hisz akármit is kell eljátszani,kötelessége.
100%-ban egyet értek
2014. július 20. 20:10
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Evelin6816 @ 2014.07.20. 19:54)
Egyébként meg színésznő,nem? Tudnia kellett volna,hogy ha valaki szerepel valamiben,mindenre fel kell készülni,hisz akármit is kell eljátszani,kötelessége.
Ezzel egyetértek.
De szerintem remekül áll neki a rövid haj is. Szokatlan, kicsit fiús, de csinos.
2014. július 20. 20:17
sajnos látszik rajta, hogy megviselte apja halála.
rövid hajjal teljesen más embernek látszik.
rövid hajjal teljesen más embernek látszik.
2014. július 20. 20:31
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Na ő is pont azok a sztárok közé tartozik, akiknek az ilyen dolgai hidegen hagynak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: