Érkezik a Démonok között spinoffja
2014. július 20. 09:09
a horrorokat annyira nem szeretem,mert ha nézem folyton az öcsém és nézni akarja aki nem bírja így lesziktam róluk,talán megnézem
2014. július 20. 09:27
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Ki jön velem megnézni??? *pacsi* Nem értem mondjuk, hogy minek a folytatás a Démonok közötnek, hiszen valós sztorin alapul, és a film vége után megszakad a cselekmény!
2014. július 20. 12:00
|
|
Dalienthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.17. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 222836 offline
|
Idézet (Annie Horvath @ 2014.07.20. 09:27)
Ki jön velem megnézni??? *pacsi* Nem értem mondjuk, hogy minek a folytatás a Démonok közötnek, hiszen valós sztorin alapul, és a film vége után megszakad a cselekmény!
Ez a film a Démonok között spin-off-ja lesz. Ez azt jelenti, hogy bár valamilyen szinten kapcsolódik hozzá (hiszen a Démonok között című filmben úgymond "felvezették" Annabelle baba történetét), egyébként egy külön film lesz. Úgy van ez, mint a sorozatoknál. Itt egy nagyon jó megfogalmazás a spin-offra:
Spin-off: Azaz a zabigyerek. Van egy sorozat, és aztán lesznek neki szép és okos, vagy kevésbé szép és nagyon hülye gyermekei, ezeket hívjuk spin-offnak. Előfordulhat olyankor, amikor egy sorozat egyik szereplője nagy rajongótábort vonz, és kap egy saját, de az anyasorozat univerzumába illeszkedő sorozatot (Angel a Buffyból), a szereplők meg néha átjárkálnak egyikből a másikba. Aztán olyan is van, hogy egy főszereplő az anyasorozat kimúlását követően saját sorozatban próbál tovább boldogulni több-kevesebb sikerrel (a Jóbarátokból Joey). A harmadik nagy csoport pedig az, amikor a sikeres anyasorozat mintájára, annak témáját és elveit követő, a kreált univerzum és miliő szabályait betartó gyermekek születnek (Star Trek, Esküdt Ellenségek, Stargate és a CSI franchise).
2014. július 20. 15:46
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Idézet (Dalienth @ 2014.07.20. 12:00)
Ez a film a Démonok között spin-off-ja lesz. Ez azt jelenti, hogy bár valamilyen szinten kapcsolódik hozzá (hiszen a Démonok között című filmben úgymond "felvezették" Annabelle baba történetét), egyébként egy külön film lesz. Úgy van ez, mint a sorozatoknál. Itt egy nagyon jó megfogalmazás a spin-offra:
Spin-off: Azaz a zabigyerek. Van egy sorozat, és aztán lesznek neki szép és okos, vagy kevésbé szép és nagyon hülye gyermekei, ezeket hívjuk spin-offnak. Előfordulhat olyankor, amikor egy sorozat egyik szereplője nagy rajongótábort vonz, és kap egy saját, de az anyasorozat univerzumába illeszkedő sorozatot (Angel a Buffyból), a szereplők meg néha átjárkálnak egyikből a másikba. Aztán olyan is van, hogy egy főszereplő az anyasorozat kimúlását követően saját sorozatban próbál tovább boldogulni több-kevesebb sikerrel (a Jóbarátokból Joey). A harmadik nagy csoport pedig az, amikor a sikeres anyasorozat mintájára, annak témáját és elveit követő, a kreált univerzum és miliő szabályait betartó gyermekek születnek (Star Trek, Esküdt Ellenségek, Stargate és a CSI franchise).

Ez mind szép és jó, de a cikkben meg van említve, hogy 2015-ben érkezik a Démonok között második része. Gondolom erre gondolt.
2014. július 20. 17:34
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Hát remélem jó lesz a Démonok között-ben is csak az eleje volt jó amikor benne volt a baba
2014. július 20. 17:37
Alig várom ezt a filmet az biztos h megfogom nézni
Am hány karikás ?? xĐĐ
2014. július 20. 19:33
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
ÚRISTEN ANNYIRA VÁROM MÁR! Az egyiklegjobb film!!!!
2014. július 20. 20:01
Alapból imádtam magát a Démonok közöttet is, és szerintem ezt is megnézem majd. A babáról nekem mindig Chucky jut eszembe, első ránézésre
2014. július 21. 08:53
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
cintia0023: igen, pontosan erre gondoltam
2014. július 21. 16:00
|
|
MarkHoffmanlivesschadenfreude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.22. Hozzászólás: 1004 Csatolások: 62 Azonosító: 217259 offline
|
Nem volt rossz a Conjuring, bár a vége szerintem egy kicsit lagymatagra sikerült és James Wan másik "babás" filmje sem volt valami meggyőző. Ennek ellenére meg fogom nézni, mert mégiscsak a kedvenc rendezőmről van szó.
2014. július 21. 17:24
|
|
Monserrat Mendozaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.10. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 225866 offline
|
Nagy Film lesz
2014. július 28. 11:51
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
A Démonok Között nekem is nagyon tetszett,de ez az Annabelles trailer egy kicsit gyengének tűnik nekem,aki ilyen babás filmeket akarna nézni,inkább nézze meg a Halálos Hallgatást,nekem még minidig az viszi a prímet...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: