Black Metal
2014. július 18. 20:24
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Nem vagyok otthon a témában csak pár alap bandát ismerek innen, mint a Mayhem, Tormentor (Csiharral az élen), Immortal meg Burzum.
2014. július 18. 20:53
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Na, hát nem tudom, van-e egyáltalán ide jogom bepofátlankodni, így, hogy nem igazán hallgatok black metalt, néhány bandán kívül, de mégiscsak megteszem. Igazság szerint nem is a szövegért hallgatom (kivételek azért mindig vannak), de ha már itt vagyok, szeretném megosztani azt a szerény repertoáromat, amivel rendelkezem.
Legelőször a Gorgoroth-ot és a Bathory-t ismertem meg, még akkor nem igazán tetszett a stílus, szégyenemre legyen mondva, még unalmasnak is találtam. Aztán belehallgattam a Dimmu Borgir zenéjébe, ott már felkeltette az érdeklődésem jobban, majd sorra jöttek az együttesek, a Dark Funeral, Darkthrone, Immortal, Mayhem, Nyktalgia, Hordagaard, Gallowbraid, Carpathian Forest, Burzum (félreértés ne essék, Varg Vikernesnek abszolút elferdült személyisége van, de a zenéje jó), Dodsfall, Cradle of Filth, Nazgul, Christian Epidemic... Nem mondom, soha nem volt, és nem lesz az én világom, kell hozzá egy bizonyos hangulat, de valami kib*szott remekművek egytől egyig.
Mondja ezt úgy, hogy közben most is altert hallgat. Nem baj. Várom a megkövezést sok szeretettel.
Legelőször a Gorgoroth-ot és a Bathory-t ismertem meg, még akkor nem igazán tetszett a stílus, szégyenemre legyen mondva, még unalmasnak is találtam. Aztán belehallgattam a Dimmu Borgir zenéjébe, ott már felkeltette az érdeklődésem jobban, majd sorra jöttek az együttesek, a Dark Funeral, Darkthrone, Immortal, Mayhem, Nyktalgia, Hordagaard, Gallowbraid, Carpathian Forest, Burzum (félreértés ne essék, Varg Vikernesnek abszolút elferdült személyisége van, de a zenéje jó), Dodsfall, Cradle of Filth, Nazgul, Christian Epidemic... Nem mondom, soha nem volt, és nem lesz az én világom, kell hozzá egy bizonyos hangulat, de valami kib*szott remekművek egytől egyig.
Mondja ezt úgy, hogy közben most is altert hallgat. Nem baj. Várom a megkövezést sok szeretettel.
2014. július 19. 10:20
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (AFCfan @ 2014.07.18. 20:53)
Na, hát nem tudom, van-e egyáltalán ide jogom bepofátlankodni, így, hogy nem igazán hallgatok black metalt, néhány bandán kívül, de mégiscsak megteszem. Igazság szerint nem is a szövegért hallgatom (kivételek azért mindig vannak), de ha már itt vagyok, szeretném megosztani azt a szerény repertoáromat, amivel rendelkezem.
Ne röhögtess, tőled kértem zenekarneveket, hát persze, hogy van jogod ide írni!
2014. október 09. 21:30
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
2014. október 09. 21:37
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Most mondok én is egyet: Thy Catafalque. Ugyan nem tiszta black metal, hanem inkább avantgarde post-black metal (azért a korai lemezeken van rendesen black hatás), de ajánlom. Érdekes, egyedi zene, és olyan atmoszférája van... Egyszemélyes zenekar btw. Ja és magyar
Najó, sok keresnivalóm nincs ebben a csoportban, húzok is elfele
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2014. október 09. 21:41
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2014.10.09. 21:37)
Most mondok én is egyet: Thy Catafalque. Ugyan nem tiszta black metal, hanem inkább avantgarde post-black metal (azért a korai lemezeken van rendesen black hatás), de ajánlom. Érdekes, egyedi zene, és olyan atmoszférája van... Egyszemélyes zenekar btw. Ja és magyar
ugyan, azt én mondhatnám
2014. október 10. 16:55
|
|
|
Idézet (AFCfan @ 2014.10.09. 21:41)
ugyan, azt én mondhatnám
Mondjuk én bírom, amit Tamás csinál 
Te is ismered? Óje, végre valaki
Darkness
2014. október 10. 17:16
|
AFCfan |
|
Idézet (Bátor Ventillátor @ 2014.10.10. 16:55)
Te is ismered? Óje, végre valaki
Várom az új albumot.^^
Hogyne
Darkness
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.