Infinite - Be Back Concept Photo 2014
2014. július 23. 17:49
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Édesek
1 felhasználónak tetszik:
standoffan
2014. július 23. 17:53
|
|
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
My Loves
standoffan
2014. július 24. 15:18
Pár újabb kép. Plusz pár más alakban.
Valahogy ez a koncepció viszont most nekem nem jön be annyira, főleg, hogy ugyan itt Myung Soo barna, de az élő showkban már szőke.
Kérem vissza a szép barna haját.
Valahogy ez a koncepció viszont most nekem nem jön be annyira, főleg, hogy ugyan itt Myung Soo barna, de az élő showkban már szőke.
2014. július 24. 21:39
|
|
|
Idézet (GomNaNa @ 2014.07.24. 15:18)
Pár újabb kép. Plusz pár más alakban.
Kérem vissza a szép barna haját. 
Valóban a Last Romeo képei 100X jobbak voltak, mint ez. Én is láttam L szőke haját és nem áll jól neki. Komolyan nem látták, amikor befestette, valaki megmondhatná neki, hogy ez nem az ő hajszíne.
Sellőgirl
2014. július 24. 22:19
Idézet (Betti90 @ 2014.07.24. 21:39)
Valóban a Last Romeo képei 100X jobbak voltak, mint ez. Én is láttam L szőke haját és nem áll jól neki. Komolyan nem látták, amikor befestette, valaki megmondhatná neki, hogy ez nem az ő hajszíne.
Na igen, képekben a Last Romeo sokkal jobb volt, viszont dalban a Be back erősebb, bár azért a Shower-t nem győzi le nálam semmi.
Myung Soo hajszínére rátérve, gondolhatod, hogy nem ő ragadott hajfestéket. Valamelyik okos fejéből kipattant az ötlet aztán betolták a fodrászhoz. Pont emiatt rettegek sokszor egészen az élő shows fellépésig, hogy vajon marad-e az a hajszín amit kezdetekben látok, mert azért volt arra példa, hogy a fotókon, a klipben és végül az élő műsorokba is más hajszínt láttam pár előadónál.
Dél-Koreában jól élhetnek a fodrászok, azért van olyan idol akit hetente más hajszínnel látok. Durva..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.