Az elnökkel pizzázott Demi Lovato
2014. július 15. 13:41
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Demiii
2014. július 15. 13:44
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
robert pecója elég komoly, örülök, hogy jól érezték magukat!
2014. július 15. 14:05
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Nem semmi biztos klassz lehetet
2014. július 15. 14:06
Jaaajj, már megint a sok okos.
Rodriguez szándékosan úgy szervezte ezt az egészet, hogy senki ne érezze magát kényelmetlenül, és csak egy egyszerű - mint ahogy Demi is mondta - "baráti" vacsora legyen, amin mindenki felszabadultan beszélgethet ezen az adománygyűjtő vacsorán, amin a latinák helyzetéről volt szó, csak úgy halkan megjegyzem.
Mindegy mit és hogyan mond, mindig lesznek olyanok, akik belekötnek.
2014. július 15. 14:30
|
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline
|
Kedves okoskodóink és utálóink ismét megjelentek egy Demi Lovato cikk alatt. Mondjuk most már tényleg nem értem, ha csak azért jönnek ide,hogy szépen belekössenek,elhordják néhány dolognak akkor minek kattintanak rá a cikkre. De most úgy őszintén. Ezeknek az embereknek lehet egyáltalán bármit is írni, ők mindig mindenben a rosszat látják? Ideje lenne kicsit átkonvertálni a látásmódotokat, hiszen mindennek van egy pozitív oldala.Oké, ha utálják,utálják de nem kell mindent elolvasni róla;))
Annyira büszke vagyok rá, hiszen ezt is kiérdemelte kedvességével és emberségével. Biztosan emlékezetes este lehetett, hiszen az elnökkel vacsorázni nem minden napi dolog + hogy egy ilyen nemes dologért ültek össze vacsorázni (mint amit Szandi is említ) csodálatos.
Na és Szandi. Köszönjük a cikket^^ Szuper, tartalmas és megformázott lett mint mindig!
Annyira büszke vagyok rá, hiszen ezt is kiérdemelte kedvességével és emberségével. Biztosan emlékezetes este lehetett, hiszen az elnökkel vacsorázni nem minden napi dolog + hogy egy ilyen nemes dologért ültek össze vacsorázni (mint amit Szandi is említ) csodálatos.
Na és Szandi. Köszönjük a cikket^^ Szuper, tartalmas és megformázott lett mint mindig!
2014. július 15. 14:36
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.07.15. 14:30)
Kedves okoskodóink és utálóink ismét megjelentek egy Demi Lovato cikk alatt. Mondjuk most már tényleg nem értem, ha csak azért jönnek ide,hogy szépen belekössenek,elhordják néhány dolognak akkor minek kattintanak rá a cikkre. De most úgy őszintén. Ezeknek az embereknek lehet egyáltalán bármit is írni, ők mindig mindenben a rosszat látják? Ideje lenne kicsit átkonvertálni a látásmódotokat, hiszen mindennek van egy pozitív oldala.Oké, ha utálják,utálják de nem kell minden elolvasni róla;))
Teljesen egyet értek minden egyes szavaddal
2014. július 15. 14:41
|
|
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline
|
De jó neki! Tökéletesen kiérdemelte.
2014. július 15. 14:46
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Ah jöhetne most egy 4 sajtos pizza :V
2014. július 15. 14:55
Idézet (Stay Strong Bogi @ 2014.07.15. 14:30)
Kedves okoskodóink és utálóink ismét megjelentek egy Demi Lovato cikk alatt. Mondjuk most már tényleg nem értem, ha csak azért jönnek ide,hogy szépen belekössenek,elhordják néhány dolognak akkor minek kattintanak rá a cikkre. De most úgy őszintén. Ezeknek az embereknek lehet egyáltalán bármit is írni, ők mindig mindenben a rosszat látják? Ideje lenne kicsit átkonvertálni a látásmódotokat, hiszen mindennek van egy pozitív oldala.Oké, ha utálják,utálják de nem kell mindent elolvasni róla;))
Kezdem azt hinni, hogy ez a bizonyos személy tűkön ülve várja, hogy mikor jön róla egy cikk, hogy aztán elsőként kommentálhasson, és leírhassa ezredjére is ugyanazt a dolgot.
2014. július 15. 15:37
A képet már láttam. Gratulálok neki!Ez nem mindenkinek adatik meg.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: