Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Nicola Peltz és Jack Reynor meghódította a mozipénztárakat!
A teljes cikkhez kattints ide!
A Transformers az év legjobban kereső filmje
2014. július 14. 22:04
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Szerintem meg igenis jobb így, hogy nem a régi sztori alapján megy az egész, mert már eléggé csak monoton volt a történet. Bevallom őszintén örültem, hogy végre leváltják a régi szereplőket, mert nem bírtam benne Sam-et.(úgy a 3. résztől kezdve
) Szerintem a 4. rész sikerült a legjobban. Igaz, hogy nincs története, de maga film is csak az effektekre alapul.
Hála istennek több akció jelenet volt benne, mint nyáladzás. Még egyszer gratula Michael Bay-nek, hogy az egész sztorit megváltoztatta.
Hát nem tudom, hogy kihozhatná be a Transfomers-t bevételileg, mert brutálisan jó film lett.
1 felhasználónak tetszik:
Arcee23
2014. július 14. 22:05
|
|
Metamorphosismask of sanity |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.07. Hozzászólás: 2295 Csatolások: 544 Azonosító: 228986 offline
|
Mivel nem az elmúlt 3 rész főszereplői vannak a filmben én is azt gondoltam, hogy már csak azért is gyengébb lesz de ehhez képest k*rva jó film lett szerintem.
2014. július 14. 22:07
|
|
Diomendes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.06. Hozzászólás: 538 Csatolások: 0 Azonosító: 220652 offline
|
Imádtam ezt a filmet. Mármint az első 3 részt. Mikor megláttam, hogy nem lesz benne Shia, viszont ez a Mark Wahlberg lesz a főszereplő, rámjött a sírás. Lehet szégyen, de én könnyes szemekkel olvastam a hírt.. Megnéztem, de elvesztegettem 2 órát az életemből. Borzalmas.. Nincs meg az a varázs, amit Sam Witwicky (Shia) adott a filmnek.. Egy világ omlott össze bennem.
2014. július 14. 22:46
|
|
Iceman9519visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 205030 offline
|
Akárki akármit mond Michael Bay egy zseni. Hihetetlen pénzeket keres egy olyan trilógiával ami mindennek a legalja pusztán azzal hogy kihasználja a buta emberek millióit és a mai marketing lehetőségeket. Még szép hogy nem akar normális valamire való filmet rendezni.
2014. július 14. 23:02
Én nem olvastam a képregényeket, nem vagyok tinédzser, sem gyerek, sz*rok a kritikusokra, engem akkor is szórakoztatott. Akciódús volt, látványos. Egy ilyen filmben pedig nem a színészeknek kell nagyot aratni, mert ez nem egy thriller vagy egy dráma. A régi karakterek hiánya ellenére is megnéztem, szerintem annyira egyáltalán nem rossz. Sőt... látványban, akcióban nem maradt alul az előző három részhez képest.
2014. július 14. 23:08
Idézet (Fanny Holt @ 2014.07.14. 22:04)
Szerintem meg igenis jobb így, hogy nem a régi sztori alapján megy az egész, mert már eléggé csak monoton volt a történet. Bevallom őszintén örültem, hogy végre leváltják a régi szereplőket, mert nem bírtam benne Sam-et.(úgy a 3. résztől kezdve
) Szerintem a 4. rész sikerült a legjobban. Igaz, hogy nincs története, de maga film is csak az effektekre alapul.
Hála istennek több akció jelenet volt benne, mint nyáladzás. Még egyszer gratula Michael Bay-nek, hogy az egész sztorit megváltoztatta.
Hát nem tudom, hogy kihozhatná be a Transfomers-t bevételileg, mert brutálisan jó film lett. 
Egyetértek, hogy egy ilyen filmben a látványnak kell dominálnia, csöpögős szerelmi szál nem volt benne, ami nem baj, mert ez nem egy szappanopera. Az akciójelenetek szerintem itt is a helyükön voltak.
2014. július 14. 23:37
|
|
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline
|
Na ez jó hír
2014. július 15. 07:18
Én eleinte nagyin szkeptikus voltam,vele,mert láttam,hogy lecseréték a szereplőket a sztroti szóval megijedtem,hogy valami csak monoton efektekkel teli kalap .... lesz,de végül teljességel meglepet,és habár én imádom a romantikus filmeket,mivel ez nem az volt,nem volt,de az akció teljességel kárpótolt
2014. július 15. 07:41
Mark Walberg alakítása szerintem egyértelmű sikert tud hozni mindenféle filmből. A sztorinak jót tett egy kis átírás, és azt,hogy kivették a szerelmi szálakat pótolták pár sokkal jobb akcióval
2014. július 15. 08:32
Az az igazság a többi Transformers filmet szerettem de nekem ez nem jött be.
2014. július 15. 10:25
Wáá, pont ma fogom megnézni 4d-be. Remélem azért jó lesz.
2014. július 15. 11:00
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát nem tudom mit szeretnek sokan ezen a filmen, mert én szabályosan bealudtam rajta o.o filmkritikus szemmel nézve egy jelenetet túlzottan sokáig húznak.... ha nem lenne benne ennyi hosszú és jelentéktelen rész, beleférne 2 órába az egész film......
2014. július 15. 11:06
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
"A szóbeszéd szidta az új Transformers-filmet, a rajongóknak sem tetszett, a kritikák is lehúzták a franchise negyedik részét, mégsem telt el három hét és máris letaszította az X-Men: Eljövendő múlt napjait." - Ettől még mindig egy rakás szarral ér fel ez a film ...
1 felhasználónak tetszik:
Kitty miau
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.