Klippremier: ByTheWay - Sose múló nyár
2014. július 17. 21:33
|
|
Mizorechanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 197510 offline
|
Ilyen szöveget én is tudok írni :"D Nem tucat szám nem, nem, ádehogy, soha...
2014. július 18. 15:15
Ööö... szerintem ez a szám egy az egyben mulatósra hajaz, a klip pedig nekem egy kicsit unalmas és semmi extra sincs benne. Egyéni vélemény, bocsánatot kérek a rajongóktól, nem akarok senkit megbántani, de nekem nem tetszik.
2014. július 18. 15:48
|
|
ildikocskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 286 Csatolások: 43 Azonosító: 158246 offline
|
Nagyon tetszik.
2014. július 18. 16:40
|
|
bakdomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157376 offline
|
Szerintem nem tul jo pedig szeretem oket. A szerintem kicsit gagyi vagy hogy mondjam..... szerintem az elso szamuk a scream a legjobb. Nekem se ez se az Almodj meg nem igazan be. Az Almodj meg azert jo mert van uzenete es segit.
2014. július 18. 19:50
|
|
Szandííí992visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208247 offline
|
kicsit gyenge dal..de a klipp egészen rendben van
2014. július 19. 12:18
|
|
Fantababyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.01. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 176950 offline
|
Képzeljétek, azért lehet commentet írni, hogy kifejezd a véleményedet. És ha nem tetszik, hogy valaki nem pozitívan írja le ezt a nem is tudom mit (mert, hogy ez nem banda az biztos, banda a Nirvana, AC/DC, the 1975 atb.) akkor lehet szimplán továbbtekerni. Ti nyáladzatok, mi meg nem, pont, vége a tröténetnek. http://media.tumblr.com/tumblr_mcsjbg7oiS1rsw1yf.gif
2014. július 19. 20:05
|
|
Gabicacska2014új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227418 offline
|
csillamponi007 én csak kinyilvánitottasm a véleményemet ez olyan nagy baj?
2014. július 19. 20:07
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Orulok a sikeruknek. Igazabol nem vagyok megrajongojuk, de szimpatikusak es tehetsegesek. Lehet ok lehetnek a mostani meno magyar fiubanda
Nem tudom sikerul-e kitorniuk magyarorszagbol. Sok sikert.
2014. július 19. 21:14
ohm..eloszor is a szam egy hatalmas NO COMMENT.
nagyon bekepzelt benyomast keltenek ebben a klippben..
nagyon bekepzelt benyomast keltenek ebben a klippben..
2014. július 20. 13:21
Ezt nem értem. A ByTheWay miért nem banda? Csak a rock együttesek bandák?Én is imádom a Nirvanát meg a többi együttest,de szerintem a BTW is banda,attól mert nem rock. A dal tökéletes.Minden számukat ők írják,abba ne kössetek bele,hogy ezt az egyet nem.
A videó olyan amilyen,szerintem magukat adják.Mert ők valójában is bolondosak. Gay? Tisztába van az illető a gay szóval? Ha nem,akkor ne használja feleslegesen.És igen,lehet mindenkinek véleménye ezért nem is írom,hogy akkor minek írtatok ide.
Elnézést ha valakit megbántottam,de nem tudtam szó nélkül hagyni ezeket. Ez csak az én szerény véleményem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: