Starity

Sophie Turner zenésszel randizik

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 14. 20:30 #41
- törölt felhasználó -    
Szerintem nem nagyon ilenek ösze de ha ök szeretik egy mast nincs mit teni legyenek boldogak egyut
2014. július 15. 03:40 #42
Ancsucsu
Ancsucsu
visszatérő vendég

StátuszHeroes always get remembered, but you know legends never die...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 213
Csatolások: 1
Azonosító: 151918
Perrie, nem igaz, hogy ennyire távol áll tőled a szarkazmus. ohmy.gif Nem ismerem őket, egyikükről sem hallottam, amit sajnálok, mert aranyosnak tűnnek, de a lényeg, hogy még így "idegenkén" (alias nem rajongóként) is vágom, hogy csak poénkodtak. biggrin.gif Szerintem nincs itt semmi baj, a kapcsolatuk olyan, mint a tinik nagy részéé, egészséges, és dúl a láv, még akkor is, ha nekik kicsit komplikáltabb a hírnév miatt minden. Én gratulálok nekik. biggrin.gif
2014. július 15. 22:53 #43
BTR fan
BTR fan
visszatérő vendég
Hozzászólás: 240
Csatolások: 0
Azonosító: 150961
OOO egy vilag dolt bennem ossze! sad.gif Oda vagyok Jamesert sad.gif biggrin.gif Csak viccelek. Tenyleg szeretem Jamest de az elfogult es leginkabb bolond rajongok nagy resze azzal jonne,hogy jujj ki nem allhatom ezt a csajt,amugyis olyan nagy a feje meg mittudomen...Jo szeretem James hangjat meg ahogy gitarozik es eleg jol nez ki,de attol meg ezzel a lannyal van egyutt es ha nekik ez igy jo akkor legyenek boldogok.
2014. július 19. 20:48 #44
Mogyorócska
Mogyorócska
visszatérő vendég

Státusz"Etiam ille est fur,qui fidutiam hominum rapit."
Hozzászólás: 301
Csatolások: 0
Azonosító: 187662
Edesek együtt:)!
2014. július 24. 21:25 #45
RutaPrimroseLove
RutaPrimroseLove

Státusz*bow wow wow*
Hozzászólás: 697
Csatolások: 5
Azonosító: 202135
Najó, amit legutóbb írtam jó nagy baromsàg! Legyenek nagyon boldogok! Imàdom mindkettőt! biggrin.gif ♥ Mostmàr én is felfogtam, hogy biztos hogy nem csak baràtok. Ez télleg tipikus tini szerelem ♥
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok