Sophie Turner zenésszel randizik
2014. július 14. 20:30
Szerintem nem nagyon ilenek ösze de ha ök szeretik egy mast nincs mit teni legyenek boldogak egyut
2014. július 15. 03:40
|
|
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline
|
Perrie, nem igaz, hogy ennyire távol áll tőled a szarkazmus.
Nem ismerem őket, egyikükről sem hallottam, amit sajnálok, mert aranyosnak tűnnek, de a lényeg, hogy még így "idegenkén" (alias nem rajongóként) is vágom, hogy csak poénkodtak.
Szerintem nincs itt semmi baj, a kapcsolatuk olyan, mint a tinik nagy részéé, egészséges, és dúl a láv, még akkor is, ha nekik kicsit komplikáltabb a hírnév miatt minden. Én gratulálok nekik.
2014. július 15. 22:53
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
OOO egy vilag dolt bennem ossze!
Oda vagyok Jamesert
Csak viccelek. Tenyleg szeretem Jamest de az elfogult es leginkabb bolond rajongok nagy resze azzal jonne,hogy jujj ki nem allhatom ezt a csajt,amugyis olyan nagy a feje meg mittudomen...Jo szeretem James hangjat meg ahogy gitarozik es eleg jol nez ki,de attol meg ezzel a lannyal van egyutt es ha nekik ez igy jo akkor legyenek boldogok.
2014. július 19. 20:48
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
Edesek együtt:)!
2014. július 24. 21:25
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Najó, amit legutóbb írtam jó nagy baromsàg! Legyenek nagyon boldogok! Imàdom mindkettőt!
♥ Mostmàr én is felfogtam, hogy biztos hogy nem csak baràtok. Ez télleg tipikus tini szerelem ♥
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: