Emma Watson ENSZ jószolgálati nagykövet lett
2014. július 13. 18:41
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Íme egy példa! Hiába van valakinek millió cipője,és ruhája na meg persze pénze,attól még tehet jót az emberekkel! Büszke vagyok,hogy Emma ilyen jó példát mutat,minden egyes hírességnek!
2014. július 13. 20:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Emmát mindig is azért kedveltem egyébként, mert nem csak az intelligencia hányadosa magasabb a kortársaitól, hanem a viselkedése is mindig egy jól nevelt úri hölgyére emlékeztetett. Mindig tudta, hogy hol a határ és mit engedhet meg magának, attól eltekintve, hogy az Egyesült Királyság egyik leggazdagabb hölgyének van kikiáltva. Gondoltam, hogy előbb vagy utóbb, de karrierje során részese lesz egy ilyen propagandának, amit nem is bánok. Bár ezzel kapcsolatban Afrikában és Dél-Ázsiában tevékenykedett, ám nem lenne rossz, hogyha egyről a kettőre jutnának a muzulmánoknál is. Az araboknál borzasztó sorsa van egy nőnek, és erre nem lenne rossz, ha felhívnák a figyelmet.
2014. július 13. 22:34
|
|
GlamQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 38 Csatolások: 610 Azonosító: 204053 offline
|
Mindig tiszteltem Emmát. Már egészen fiatalon nagy sikert ért el, kiváló színésznő, és magasra teszi a mércét a magánéletében is, hiszen nem ült a babérjain, hanem tisztességesen lediplomázott. A hölgy a megtestesült elegancia és intelligencia. Ez a kinevezés kiváló döntés volt, a legjobb ember erre a címre.
2014. július 13. 22:43
|
|
Vazul nénivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 239 Csatolások: 8 Azonosító: 154401 offline
|
Emma mindig is a példaképem volt és még most az. Érdekes mert engem is a női jogok és a nemek közti egyenlőség érdekel és ha lenne pénzem én is küzdenék, hogy ez megvalósulhasson. Örülök, hogy Emmát ilyen célok is vezérelik. Mindent bele Emma!
2014. július 14. 00:41
|
|
Tyimeske Tyrilowúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.13. Hozzászólás: 50 Csatolások: 8 Azonosító: 229409 offline
|
Gratulálok neki
2014. július 14. 15:03
|
|
dettybeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.09. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 160274 offline
|
Gratulálok neki, szerintem hiteles személyisége lesz a törekvésnek. Örülök, hogy értéket képvisel, és nem csak "sztárságot", mint Miley..
Most olvastam egy nagykövet programról, de ez inkább a szépségről szól: http://bit.ly/Nagykovet
Most olvastam egy nagykövet programról, de ez inkább a szépségről szól: http://bit.ly/Nagykovet
2014. július 14. 15:28
|
|
tothkincsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.01. Hozzászólás: 267 Csatolások: 2 Azonosító: 223583 offline
|
Tényleg nagyon okos. Gratulálok neki!
2014. július 14. 16:35
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Gratulálok neki
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: