Egy éve hunyt el Cory Monteith
2014. július 13. 12:29
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
szent isten de gyorsan telik az idő :s hihetetlen hogy már eltelt egy év...bár én csak pár részt láttam a glee-ből de amikor hallottam hogy meghalt azért kicsit szivenütött :s rip
2014. július 13. 12:31
|
|
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 945 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline
|
Tényleg hihetetlen, hogy már egy 1 éve nincs köztünk!
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2014. július 13. 12:45
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Nem rég kezdtem el nézni a Glee-t, hogy legyen nyárra valamilyen sorozatom. Általában az olyan embereket, akik ilyen okból kifolyólag veszítik az életüket, nem szoktam túlságosan sajnálni..
Nála valamennyivel más a helyzet.. Semmilyen okból kifolyólag nem kell ilyen szerekhez nyúlni ahhoz, hogy túl legyünk valamin. Ő a szüleinek a válását próbálta enyhíteni a drogokkal, és emiatt 13 éves korától az egész élete ezektől függött. Más viszont csak azért nyúl ilyen szerekhez, mert már nem tudja mit kezdjen az unalmas életével..
Épp ezért Cory-t tudom sajnálni, mert ő pont olyan okokból nyúlt hozzá, hogy nem érdemelte volna meg, hogy idáig fajuljon a helyzet. A Glee-ben nagyon kedvelem a karakterét, jól játszotta. Nyugodjon Békében!
Nála valamennyivel más a helyzet.. Semmilyen okból kifolyólag nem kell ilyen szerekhez nyúlni ahhoz, hogy túl legyünk valamin. Ő a szüleinek a válását próbálta enyhíteni a drogokkal, és emiatt 13 éves korától az egész élete ezektől függött. Más viszont csak azért nyúl ilyen szerekhez, mert már nem tudja mit kezdjen az unalmas életével..
Épp ezért Cory-t tudom sajnálni, mert ő pont olyan okokból nyúlt hozzá, hogy nem érdemelte volna meg, hogy idáig fajuljon a helyzet. A Glee-ben nagyon kedvelem a karakterét, jól játszotta. Nyugodjon Békében!
2014. július 13. 12:49
Nem fogok regényeket írni, mert ígyis-úgyis bőgés a vége. A lényeg, hogy mindig is angyal volt, csak most már a mennyben. Nyugodj békében megmentő
2014. július 13. 13:09
|
|
mynameiszsuzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 224499 offline
|
Istenem, nyugodj békében ! Sose tudom megnézni a GLEE-t úgy, hogy ne jusson eszembe Cory. Annyira más nelkule a GLEE!
2014. július 13. 13:11
|
|
CserikeeePetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 229264 offline
|
Szegény...
Nyugodjon Békében!
2014. július 13. 13:13
Lea fantasztikus lány, hogy végig mellette állt! Tiszteletre méltó. Hihetetlen, hogy Cory fél élete így történt meg.. nyugodjon a legnagyobb békében!
2014. július 13. 13:36
|
|
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline
|
Cory! Nyugodj békében! Imádunk a szívünkben mindig itt élsz!
2014. július 13. 14:29
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Már egy éve...:'( Rest in Peace Cory!
2014. július 13. 14:58
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nyugodjon békében
pedig nagyon fiatal volt még
2014. július 13. 15:44
Huh, már egy éve! Nyugodjon (továbbra is) békében!
2014. július 13. 15:44
Az bánt a legjobban, hogy a legtöbb tehetséges színésszel/emberrel a drog végez, ami valamilyen szinten az ő hibájuk. Ha nem szokott volna rá, valószínűleg még ma is élne. De aztán ki tudja, lehet, hogy rászoktatták szegényt a fűre. Nyugodjon békében, nagyon sajnálom szegényt!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: