A jelenleg is folyamatosan turnézó Linkin Park frontembere, Chester Bennington megosztotta az NME magazin olvasóival a fesztiválokkal kapcsolatos aggályait.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chester Bennington: „A fesztiválok megölik az élőzenét!”
2014. július 13. 09:03
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. július 13. 10:53
Van benne igazság,de én mondjuk szeretem a fesztiválokat és sokat is járok,szóval....amúgy két fesztivál között is vannak nagy különbségek. :/
2014. július 13. 11:20
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Szeretem a fesztiválokat is, meg a koncerteket is. Azonban a napsütéssel kapcsolatban igaza van.
2014. július 13. 11:45
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Részben igaza van, de én nem válogatok. Ha valamelyik kedvenc együttesem erre jár, engem nem érdekel, hogy kint vagy bent lépnek fel, csak az, hogy élőben láthatom (és hallhatom) őket.
2014. július 13. 11:49
Mennyire igaza van!Ezért nem szoktam fesztiválozni járni
2014. július 13. 12:00
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
valamilyen szinten igaza van, én is a fesztiválok ellen vagyok - irritáló a tudat, hogy olyan emberekkel kell megverekednem az első sorért/sorokért, akik azt sem tudják, ki az aktuális banda, csak épp valahogy épp odatévedtek a kis barátikörükkel az adott zenekar koncertje helyszínére, és mikor megláttam, hogy kedvenc zenekarom is napsütésben, délután lép fel, leírhatatlanul felidegesítettek a hasonló dolgok, amiket ő is emleget a cikkben, de szerintem annak, aki a koncertjükre megy értük, teljesen mindegy, mert az számít, őket hallja és látja, és végül is minden helyzetnek megvan a maga szépsége és varázsa, a zenekar meg - igazi zenészek esetén - úgyis élvezi hogy játszhat, illetve az emberek lelkesedését körülményektől függetlenül, és ugyanolyan élménnyé tudja tenni mind az együttes, mind az ottlévők számára. szerintem legalábbis.
House Of Wax
2014. július 13. 12:05
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Igaza van. Nekem amúgy a fesztiválok nem igazán jönnek be. Ott mindenki csak piál ameddig csak barja, szerintem ott az emberek többsége a fesztivál után meg sem tudja mondani, hogy milyen előadót látott, mert annyira berúgott, hogy nem emlékszik rá.
Szívesebben megyek el egy normális koncertre.
Szívesebben megyek el egy normális koncertre.
2014. július 13. 14:59
|
|
e.maros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 572 Csatolások: 4 Azonosító: 223452 offline
|
Teljesen egyet értek, mert a rock a sötétben jó! Szerintetek miért hallgatjuk mi a sötétben, üvöltve a zenét?! Azért mert az úgy az igazi. Teljesen egyet értek Chesterrel.
A pop még oké, lehet napfényben, de a ROCK a sötétben. Késő éjjel, mikor kellemesen hűvös az idő, vagy mikor szakad az eső, de nem érdekel, vagy akár egy sivár szobában üvölt a banda, de téged nem érdekelnek a körülmények, mert ez így TÖKÉLETES!
2014. július 13. 17:40
Én ha jól emlékszem tavaly a Dragonforce sem este volt, de nagyot szólt
Fesztiválozni jó, aki nem így állítja menjen el egy jól szervezett fesztiválra ahol az ízlésének megfelelő zene szól
nekem a zene reggel hatkor is ugyanolyan zene mint este 8kor. Persze csinálni 40°ban...na azt a részét értem.
janet7
2014. július 13. 21:59
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Igaza van neki, én is ezt mondom. Aki a zene miatt megy, annak elég nagy szopás, hogy a sok részeg, drogos gyökér idióta életcsászár partyarc között kell állnia az embernek, vagy épp verekednie velük, mert nem hagyják békén, és még a másik, hogy nem is rajongói a fellépőnek, csak a szokásos mindenkoncertre beesek fajta. Az, hogy nappal vagy este van, nekem mindegy.
House Of Wax
2014. július 14. 10:56
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Fúú.. én nagyon nem szeretem a fesztiválokat, bár még nem voltam egyen sem, és nem is szándékozok kimenni a közeljövőben, ugyan is a baráti körömben az egyik lányt letaperolták, és még mással is probálkoztak :/... Szóval nagyon menők a fesztiválok, igaz, a biztonság viszont eléggé gyér... :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.