A Placebo a múlthéten adta ki harmadik kislemezét, a mai nap során pedig legújabb videoklipjüket is publikálták a srácok!
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Placebo – A Million Little Pieces
2014. július 11. 22:18
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Nekem nagyon tetszik, velős, van mondanivalója, olyan igazi placebós.
Ezúttal sem csalódtam
2014. július 11. 22:39
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
bármennyire is megőrülök a Placebóért, hiába a legnagyobb kedvenceim, bár a dalt imádom, a húsz év alatti egyik legnagyobb kedvencemmé nőtte ki magát, azt kell mondanom, a LLL-klippek nekem valamiért eddig nem tudták elnyerni a tetszésem, a dalok egytől-egyig csodásak, Brianék ismételten feledhetetlent alkottak, és a tőlük megszokott minőséget hozták össze, a klipek terén viszont iszonyúan hiányolom a BFTS korszakot, pláne a Medset, ahol még passzolt is a klip mondanivalója a daléhoz... szerencsésebb lett volna az alternatív klippeket kiadni hivatalos videókként...
pedig mennyire megörültem, mikor megláttam, hogy végre rendezőt váltottak...
viszont a MLP kislemezen fellelhető Hold On To Me zongorás verziója ismételten csak mestermű, és mint zenészek - nem meglepő módon - továbbra sem okoztak csalódást.
pedig mennyire megörültem, mikor megláttam, hogy végre rendezőt váltottak...
viszont a MLP kislemezen fellelhető Hold On To Me zongorás verziója ismételten csak mestermű, és mint zenészek - nem meglepő módon - továbbra sem okoztak csalódást.
2014. július 12. 11:27
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
nem valami szépek
2014. július 12. 11:31
Egyet kell értenem, sajnos: a régi videókhoz képest ezek, amik kikerülnek a Loud Like Love-ról, nem az igaziak. Nekem a régi videók az etalonok, ennek ellenére Brianék változnak, de egyvalami örök: a zenéjük. És ezért a legnagyobb kedvencem a Placebo, megint csodás lemezt kaptunk, és a kisfilmek nekem személy szerint mellékesek, ha jól sikerülnek pozitív extrák. A zenéjük kell.
1 felhasználónak tetszik:
itsjustme
2014. július 12. 12:46
A maskarákon jót nevettem, amúgy hülyeség az egész. Egy viszont benne igaz: aki szereti a Placebo zenéjét, megbűvölve nézi a produkciójukat, a többiek pedig csatározzanak, hogy jók, vagy sem
2014. július 12. 22:25
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A klip nem annyira jó (szerintem), de a dal nagyon tetszik
2014. augusztus 01. 00:02
Egyetlen egy szó!I-M-Á-D-O-M!imádom!A Placebo..fú annyiszor próbáltam már jellemezni magamban ezt a bandát de sosem sikerül megtalálnom a megfelelő szavakat.Soha nem lesz még egy ilyen banda!Soha!PLacebo forever! <3
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.