Új évadokkal térnek vissza a magyar adókra kedvenceink
2014. július 11. 23:15
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
A Pll-nek örülök (lehet hogy borzalmasak lettek a szinkronhangok) mert jobb azért a tv-ben szinkronosan nézni, mint feliratosan .. De kinek hogy
2014. július 12. 11:57
PLL <3 Én felirattal nézem a szinkronhangok borzalmasak.. :S Már megszoktam az eredeti hangjukat és sokkal jobban élvezem ha angolul nézem.
2014. július 12. 13:03
Pretty Little Liars
Online nézem, vagy angolul vagy feliratosan, a magyar szinkront tönkretették -.-
Online nézem, vagy angolul vagy feliratosan, a magyar szinkront tönkretették -.-
2014. július 12. 13:40
|
|
directioner012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 204229 offline
|
PLL
Online nézem, angolul feliratosan, a magyar szinkron valami borzalmas lett.
Online nézem, angolul feliratosan, a magyar szinkron valami borzalmas lett.
2014. július 12. 14:14
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
PLL <3 kedvenc. De tényleg szar a szinkron, de ott a jó öreg barát a net <3 Feliratosan sokkal jobb :3
2014. július 12. 14:29
|
|
guns_n_rosesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 211 Csatolások: 39 Azonosító: 220059 offline
|
A Pretty Little Liarst inkább nem nézem magyarul.. Pedig hogy vártam a szinkront, aztán megnéztem egy részt.. Inkább maradok a feliratosnál
2014. július 12. 14:54
|
|
francimanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.10. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 166993 offline
|
Pretty Little Liars ^^
2014. július 12. 20:21
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Bár már láttam a PLL-t feliratosan, jó most visszanézni magyarul, szoktam nézni, néha nevetek a magyar hangokon, de egyébként örülök, hogy adják a további évadokat is.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: