Ördög Nóra a TV2-höz igazolt
2014. július 12. 11:33
|
|
vivyta02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 219090 offline
|
Nem lesz ugyanakkora sikere mint amekkora az RTL-nél volt! Szerintem akik eddig átmentek semelyik sem lett nagyobb híresség. Alekosz is átment, aztán abból a hülyéből is az RTL csinált "sztárt"! Hogy mi lesz Nórival a TV2-nél az már az ő dolga az viszont sajnos biztos hogy ezzel megcsappantak a rajongói. Én szeretem őt így is ugy is de annyi tuti hogy többet nem nagyon fogom látni őt mivel én nem nézek TV2-őt és nem is fogok. Hát csinálja azt amit szeretne ha neki most jobb akkor örülök neki
2014. július 12. 19:03
|
|
CserikeeePetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.11. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 229264 offline
|
Szerintem az RTL-nél sem volt nagy sikere!!!
2014. július 13. 10:08
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
Magamból kiindulva mondom, hogy a TV2-nél nem lesz annyira nézett/népszerű, azért az RTL-t szerintem többen nezik, én is azt nézem szívesebben.
Lehet hogy a pénz miatt is ment át, azonban valljuk, be hogy nagyon jól élhet egyébként is, a sok SPAR-os reklam meg asszem ilyen nivea reklámokban ia volt, szoval egyébként sem élhet rosszul. Na mindegy az ő döntése, nem nagyon izgat. Én Balázst csípem egyébként is a legjobban
Lehet hogy a pénz miatt is ment át, azonban valljuk, be hogy nagyon jól élhet egyébként is, a sok SPAR-os reklam meg asszem ilyen nivea reklámokban ia volt, szoval egyébként sem élhet rosszul. Na mindegy az ő döntése, nem nagyon izgat. Én Balázst csípem egyébként is a legjobban
2014. július 13. 12:22
Szerintem:
1. Az RTL sokkal nézetteb a TV2-nél
2. valószínűnek tartom hogy már kicsit leáldozott a karrierje...
3. Kellet valami újdonság amivel hetekig benne lehet hírekben
1. Az RTL sokkal nézetteb a TV2-nél
2. valószínűnek tartom hogy már kicsit leáldozott a karrierje...
3. Kellet valami újdonság amivel hetekig benne lehet hírekben
2014. július 13. 17:02
|
|
AnitaRiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 249 Csatolások: 25 Azonosító: 202274 offline
|
szerintem tök mindegy hogy melyik csatornánál van, így is ugyan olyan rossz lesz! max annyi lesz jó a TV2- nek hogy valamennyivel több nézőjük lesz vagy éppen kevesebb!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: