Szerintem egyébként tényleg gáz, hogy van x darab férfi meg női műsorvezető a kereskedelmi csatornákon, és folyton őket lehet látni felváltva vagy párhuzamosan. Senki új arc, senki "ismeretlennek" nem adatik meg a lehetőség, hogy kipróbálja magát, hogy próbálja építeni a karrierjét. Szerintem már az sokat dobna a csatornáknál, ha nem mindig ugyanaz az x arc vigyorogna vissza a képernyőről. UNCSII.
Ördög Nóra a TV2-höz igazolt
2014. július 09. 18:34
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Nórika szerintem próbál menekülni a "süllyedő hajóról".
Na jó, nyilván túlzás ez, de az nem, hogy valószínűleg jobb pénzért igazolt át. A reklámadónak szerintem is köze van hozzá, bár a tv2 meg az RTL klub is egyaránt sokat fizet, szóval ott sem lesz ebből a szempontból sokkal jobb. Max. egy kicsit, plusz "új feladatokat" vállalhat. Bár nem tudom, mi kihívás van ezekben a show-műsorokban. Mind egykaptafa, ordítani kell benne, hogy szavazzanak, nézzenek minket, maradjanak velünk, ezt lehet nyerni, stb. A duma nagyjából ugyanaz marad, csak nem azt kell mondani, hogy "RTL klub", hanem hogy "tv2". Még ha teljesen más feladatkör lenne, aszondom oké, hogy váltás, meg izé, de szerintem Nórika itt is ugyanúgy kiabálni fog.
Szerintem egyébként tényleg gáz, hogy van x darab férfi meg női műsorvezető a kereskedelmi csatornákon, és folyton őket lehet látni felváltva vagy párhuzamosan. Senki új arc, senki "ismeretlennek" nem adatik meg a lehetőség, hogy kipróbálja magát, hogy próbálja építeni a karrierjét. Szerintem már az sokat dobna a csatornáknál, ha nem mindig ugyanaz az x arc vigyorogna vissza a képernyőről. UNCSII.
2014. július 09. 18:45
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
És akkor? Ott dolgozik ahol akar -.-
2014. július 09. 18:50
Szerintem azért döntött így, mert, ha már most terhes és ezért eljött, akkor minek menjen vissza másodjára is az RTL Klub-hoz. Én néztem az X FAKTOR-t és szerettem is benne, tehát lehet, hogy emiatt kicsit csalódott leszel, de szerintem túlélem...
2014. július 09. 19:27
a cikk nem tartalmaz elég infót. én úgy tudom, azért váltott mert az rtl már nem kívánta olyan műsorokban alkalmazni, mint az x-faktor, szombatesti láz, csillag születik... - túl idősnek tartják ezekhez.
ergó kényszerből cselekedett, nem pedig azért mert szerette volna kipróbálni magát máshol/másban is. persze nyilván egyszerűbb ezzel a blablával jönni, kevésbé ciki a számára
amúgy a napokban derült ki, hogy friderikusz elköszön a tv2-től, nem lennék meglepődve ha nóra az ő műsorait kapná meg, sztárban sztár, az ének iskolája.. vagy az új tehetségkutató
ergó kényszerből cselekedett, nem pedig azért mert szerette volna kipróbálni magát máshol/másban is. persze nyilván egyszerűbb ezzel a blablával jönni, kevésbé ciki a számára
amúgy a napokban derült ki, hogy friderikusz elköszön a tv2-től, nem lennék meglepődve ha nóra az ő műsorait kapná meg, sztárban sztár, az ének iskolája.. vagy az új tehetségkutató
2014. július 09. 19:57
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Nekem ez furi, nagyon szerettem őt, de mindegy melyik csatornán vezet műsort szerintem
2014. július 09. 20:11
Mindegy melyik csatornán műsorvezető, nagyon szeretem a munkásságát, meg magát az embert is.^^
2014. július 09. 20:29
|
|
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline
|
Syscat a számból vetted ki a szavakat
2014. július 09. 21:15
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Ugyan már, emberek, nyilvánvaló, hogy az RTL-re sanyarú évek várnak, már ha a kormányon múlik. Nem akarok politizálni, de azért nyissátok ki a csipátokat és tájékozódjatok. A nagy kereskedelmi csatornáknak közel sem csak az a dolga, hogy tehetségesnek kikiáltott tucatembereket meg ingyenélő, proli senkiket mutogassanak, hanem sokkal több, és az RTL nem feltétlenül úgy táncol, mint ahogy az urak fütyülnek (egyébként semmi bajom a kormánnyal, csak a támadások elkerülése végett). Nóra helyében én is szaladtam volna, mint a mérgezett egér. Gerinctelenség... jaj, anyám! Látszik, hogy itt az átlagéletkor 18 alatt van (most ezt nem kekeckedésből). Az életben nem a lelkiismeretünkkel kell sz*rozni meg a morálokat csócsálni, mert semmire nem jutunk. Jó ég, belegondolva, ha a férjem is így dilemmázott volna minden döntésénél, sehol sem lennénk... Amit meg kell lépni, azt meg kell lépni, pont. Teszem hozzá, Nóra nem csinált törvénybeütköző dolgot, senkin nem gázolt át, tehát nem értem én, hol itt a probléma. Meg azért 13 év nem kevés idő, mondjuk újítás, tudja fene, azért a TV2 annyira nem lesz nagy változás, de ő élete. Azt én is kétkedve fogadom, Liptaival hogyan férnek majd meg, mert nyilván az "új jövevényt" sem az Asztro Showba dugják hókuszpókuszolni meg kártyákkal bűvészkedni. Csak megoldják valahogyan.
2014. július 09. 21:19
|
|
Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 179378 offline
|
Az én véleményem az hogy mivel az RTL-re 40%-os adót róttak ki ezért megilyedt hogy nem tudják majd kifizetni mert mindjárt jön a 2.gyermeke . Szóval megértem mert neki is meg kell élnie.
2014. július 09. 21:49
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Biztos a TV2 fizet többet..végül is ha így van én megértem, két gyerekes anya, szóval kell a pénz. Bármelyik ember ezt csinálná, oda menne ahol többet fizetnek. Én ezért nem ítélem el, az ő dolga hogy hol akar dolgozni.
2014. július 09. 23:34
WTF? NA erre aztán végképp nem számítottam. Pedig Nóri az RTL Klub meghatározó arca, hiányolni fogom.
2014. július 10. 09:50
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Uhh...lemaradtam
Kétgyermekes anya? ( majdnem :S ) HJát, mnidegy, szeretem ezt a nőt, végülis az ő döntése. Engem nem sokkolt a hír, de mnodjuk azért meglepett!
2014. július 10. 12:53
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Nekem mindegy melyik csatornánál van, mert az az igazság, hogy Nóra akármilyen szép és tehetséges, kurvára unalmas. Az a baj, hogy az RTL és a TV2 is mindig, minden műsorában ugyanazokat a fazonokat teszi be műsort vezetni. Semmi változatosság. Elindul egy új műsor és még mindig az a műsorvezető, aki 5 évvel ezelőtt is a pofámba vigyorgott, csak egy másik showból. Egyébként meg nem is értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Ha valaki annyira odavan Nóráért, akkor most is nézhet, csak nem az RTL-en, hanem a TV2-őn. Had döntse már el ő, hogy hol akar dolgozni. Ki mondta, hogy mindenkinek örökké az első munkahelyén kell dolgozni? Tiszta hülyeség.
2014. július 10. 14:29
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Meglepett de az ő döntése az viszont már a volt kollégáktól szemétség ,hogy beszólogatnak neki és árulónak nevezik. A főnöke is megsértődött pedig nemrég ő közölte Nórival mivel kétgyermekes anya lesz már nem fogja azokat a munkákat kapni mint korábban mert úgysem lesz rá elég ideje szóval lassan de le akarták cserélni, ezután ne lepődjenek meg ha elmegy ,13 évig keményen melózott legalulról kezdte nem így kéne elköszönni tőle.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: