Jód duma: " Újítani akartam" .. nagyon átlátszó.
Logikus, hogy van valami a háttérben. Senki sem dobja el a jól menő RTL-es karrierjét. Habár Ő Ördög Nóra... khmm. igen. Nos mindent az RTL-nek köszönhet. Erre elmegy. Jól van jöjjön csak.
Inkább TV2 mint RTL. én azt mondom, mert az RTL-en annyira hosszúak a reklámok hogy megőrjít. De viszont ott van az Éjjel Nappal Bp. A TV2 viszont unalmas. Ugyanazok a filmek.. legalább 60-szor adják a Shrek 2. (csak egy példa)
Ez a két műsor egymást majmolja.
Nórácska meg olyan tenyérbemászó hogy undorító.
Nem beszélve néha a megnyilvánulásairól. (szombat esti láz)
Negatív voltam.
XOXO
Ördög Nóra a TV2-höz igazolt
2014. július 09. 12:29
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Van erre egy tökéletes dal: Money, money, money.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2014. július 09. 12:32
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
csalódtam benne
2014. július 09. 12:33
|
|
GeriSnokeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 227451 offline
|
Lehet h már elege van a tehetségkutató műsorokból, és szeretne valami valóvilághoz hasonló műsort vezetni(talán az új big brother. A valóvilág epizódokat az RTL nem neki szánja. Ki tudja, milyen döntés vezérelte, hogy inkább ezt az utat választja.
2014. július 09. 13:01
|
|
nenezitavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.13. Hozzászólás: 457 Csatolások: 925 Azonosító: 112145 offline
|
Hát nekem soha nem volt szimpi ez a Nóri...sőt néha még el is kapcsoltam az Rtl-ről ha megláttam,nem csipázom,és azt ajánlom h a kis Lilu is követhetné,mert a hideg futkos a hátamon ha őt is meglátom....újjítson az rtl,a tv2 -öt meg nem is nézem úgyh jó helyre került a tésasszony ...hála
2014. július 09. 13:25
|
|
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 593 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline
|
Szerintem maradhatott volna az RTL-nél annyi év után, de ő tudja!
Amúgy meg szerintem nem marad a TV2-nél sokáig, mert vissza fog pártolni az RTL-hez!
Amúgy meg szerintem nem marad a TV2-nél sokáig, mert vissza fog pártolni az RTL-hez!
2014. július 09. 13:32
|
gingerbabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.10. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 73774 offline
|
sztem az a gáz, hogy még meg sem született a 2. babája, máris visszamegy dolgozni???két hónapos se lesz...Nem értem minek vállalnak az emberek gyereket, ha legalább egy évig nem tudnak otthon maradni vele.....
2014. július 09. 13:33
|
|
nemetikittiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 96 Csatolások: 2 Azonosító: 178732 offline
|
Mi? Hát ha van valami amit soha nem gondoltam volna, az ez!Durva.
2014. július 09. 13:39
Akármi is lesz, az RTL Klub marad a legnézettebb csatorna Magyarországon. Eddig is az volt, és ezután is az lesz. Van még elég sok jó műsorvezetőjük, pl. Lilu, Sebestény Balázs vagy Istenes Bence. Nem ezen fog múlni. A TV2 nekem egyébként nem szimpatikus, csupán talán 2 műsoruk volt, amit néztem, de ebből is csak egynek láttam minden adását. Az pedig a The Voice volt. Az RTL Klub az én véleményem szerint érdekesebb műsorokat ad le. Csak az a gond, hogy nagyon másolják egymást. Tehát, már várom, hogy a TV2 melyik fennhatósága alatt álló csatorna változtat nevet, hogy "mutassa a főcsatornához való kötődését". (Az RTL-csapatnál így jött létre az RTL+.)
2014. július 09. 14:03
Ez meglepett!
Szerintem ő a legjobb műsorvezető az RTL-en, furcsa lesz a TV2-n viszontlátni. De hát az ő döntése...
Szerintem ő a legjobb műsorvezető az RTL-en, furcsa lesz a TV2-n viszontlátni. De hát az ő döntése...
2014. július 09. 14:42
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Egyetértek Adry0714 a számból vetted ki a szót
2014. július 09. 14:47
De kár!!Én jobban örültem volna,hogyha az RTL-nél marad....Na,mindegy.
2014. július 09. 14:50
|
|
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline
|
Én is egyetértek Adry-val!
De azért ez nagyon meglepett,nagyon fura lesz látni őt a TV2-nél...
Amúgy az is lehet hogy a TV2 általa akar előrébb jutni,de akkor is az RTL Klub a favorit,és az is marad...
De azért ez nagyon meglepett,nagyon fura lesz látni őt a TV2-nél...
Amúgy az is lehet hogy a TV2 általa akar előrébb jutni,de akkor is az RTL Klub a favorit,és az is marad...
2014. július 09. 15:16
Érdekes lesz a TV2-nél látni, hisz mindenkinek a Csillag születik és a Szombat esti láz műsorvezetőjeként van meg..Ez fura, hogy mostanában már mindent az "új korszakára" fog, csak azért mert újra gyermeke lesz Mici után. Na mindegy, ő döntése.
2014. július 09. 17:40
Át mehet a TV2höz, de attól az RTL lesz a legkeresettebb csatorna, és A legnépszerűbb is. Ha ott (RTL) úgy érzi, hogy nincs elég pénz, akkor mi lesz az TV2nél?! Mert az nincs olyan nézett mint a RTL..
Szerintem vissza fog menni az RTLhez, de nem fog nekik kelleni, mert már egyszer lelépett, és a TV2 is csak próbál előrébb jutni. Úgyis az RTL lesz a favorit.
2014. július 09. 18:12
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Én sohasem értettem ezt az ide-oda igazolást a celebek részéről. Nóránál pedig különösen meglepett. Mindig azt hangoztatta mennyire szeret a Szombat Esti Lázas, X-Faktoros csapattal dolgozni, mikor szülni ment is mindenhol azt hangoztatta, hogy mennyire hiányzik majd neki mindenki, erre (jó pénzért) átigazolt. Ezek után nem csodálom, ha az RTL-en nem szívesen látják a későbbiekben, habár ki tudja. Azért kacagnám, ha Nóra a Tv2-ön bemondaná majd, hogy: " A reklám után jövünk vissza itt, az RTL Klubon!"
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.