Zac Efron becsajozott?
2014. július 09. 09:06
|
RydelLynchfanúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.07.05. Hozzászólás: 87 Csatolások: 15 Azonosító: 228821 offline
|
Zac 26 éves, és egy 35 éves nővel "jár"? Én ezt nem értem.
2014. július 09. 09:24
|
|
HRéka0000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 562 Csatolások: 0 Azonosító: 217712 offline
|
(1.kép)Lehet, hogy csak megnézte, hogy van e valami az arcán, (2.kép)aztán megszagolta a haját, mert érezte, hogy ugyan olyan márkájú sampont használnak, (3.)és mivel a csaj bele akarta magát vetni a tengerbe, kénytelen volt ezt megakadályozni, mert nem akarta, hogy a víz tönkre tegye a frizuráját. Aztán mégsem sikerült neki, (4.kép)visszasegítette a hajóra, majd megint (5.kép)megszagolta a haját, és csalódottan közölte vele, hogy a samponból már semmi sem érződik, ezért már nincs bennük semmi közös, és Zac azt mondta, hogy soha többé nem találkozhatnak!
Csak én tudom az igazat!
2014. július 09. 10:43
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
ja de szerintem nincs igaza HReka0000-nak azért mert az a valami nem az arcán volt akkor a száján, mert ez csóknak tűnik.
2014. július 09. 10:45
|
|
LoVe nyuszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 580 Csatolások: 0 Azonosító: 193238 offline
|
oda van írva Michelle Rodriquez adatlapjához, hogy partner: Zac Efron. Ennyi
2014. július 09. 11:17
Idézet (LoVe nyuszii @ 2014.07.09. 10:43)
ja de szerintem nincs igaza HReka00-nak azért mert az a valami nem az arcán volt akkor a száján, mert ez csóknak tűnik.
Ő se gondolta komolyan, csak poénnak szánta...
2014. július 09. 11:17
Nem rég meg azt mondták, hogy még nincs túl Vanessán...
Sok boldogságot nekik.
Sok boldogságot nekik.
2014. július 09. 11:36
Attól még hogy hasonlít a lány Vanessára még nem ok arra hogy azt feltételezzük azért van Michellel hogy Vanessát felejtse el. Már évek óta szakítottak Zac tovább lépett , vagy csak jól érezte magát. Ennyi.
2014. július 09. 11:53
Tegnap meg Vanessat szetete ma meg mar Michellel jar.??
ossze vagyok zavarodva
2014. július 09. 11:57
|
|
DragonQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.15. Hozzászólás: 413 Csatolások: 22 Azonosító: 222685 offline
|
Zac
Az a csaj nem Caraval jár? most a lányokat szereti vagy a fiúkat? Amúgy szép! És Zac pedig ááá *w* meghalok..
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.

0 felhasználónak tetszik: