Zac Efron becsajozott?
2014. július 08. 22:25
Nem biztos,hogy együtt vannak.Annyi az egész,hogy Zac is férfiból van és Michelle-nek is megvannak a szükségtelei.Bár,ha együtt vannak akkor kívánok nekik sok boldogságot,de szerintem nem lesz hosszútávú kapcsolat.Azt is hülyeségnek tartom,hogy Vanessa hallani sem akar róla.Múltkor még azt momdta mindenben segíteni fogja és mellette fog állni.Na mindegy,bár én imádom a Nessa-Austin-párt,azért akkor sem lennék szomorú,ha újra összejönne Zac-kel.
2014. július 08. 22:39
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Ha nagyon őszinte szeretnék lenni, akkor szerintem Vanessa sokkal szebb és jobban is illik Zachez.
Imádtam őket, már akkor, amikor elkezdődött az egész HSM mizéria, és nagy érvágás volt számomra, amikor szakítottak. Imádtam Zanessát, és a mai napig oda vagyok a régi képeikért, de ugyanakkor teljesen a szívembe lopta magát Vaustin is.
Örülnék neki, ha valami alakulna még is csak Zanessa között, de úgy gondolom, ez lehetetlen, tekintve, hogy mennyire erős a kapcsolata Austinnal.
Ami leginkább a cikkhez fűződhetne, azaz, hogy ha Michelle és Zac valami okból kifolyólag még is együtt vannak, akkor nagyon sok boldogságot nekik, mert megérdemlik.
Az pedig, hogy Michelle-t Nessához hasonlítgatják már most, remélem, nem fog semmi rosszhoz vezetni!
Ami leginkább a cikkhez fűződhetne, azaz, hogy ha Michelle és Zac valami okból kifolyólag még is együtt vannak, akkor nagyon sok boldogságot nekik, mert megérdemlik.
2014. július 08. 22:51
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
wao
háát ez... durva
..mondjuk ahogy így elnézem a képeket ..egész jól illenének egymáshoz
2014. július 08. 22:57
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
hát..igy a képeket elnézve...EGYÉRTELMŰ :DDD
2014. július 08. 23:50
Lehet, hogy csak egy kaland de én nem ismerem Zac-et... szóval nem tudok mit mondani.
2014. július 09. 00:13
|
|
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1295 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline
|
most akkor ez a nő leszbikus vagy nem??? jó lenne ha eldöntené mert már 35 éves. Hülye az emberiség és még hülyébb lesz. ez tény.
2014. július 09. 00:16
Idézet (szuperszőlő @ 2014.07.09. 00:13)
most akkor ez a nő leszbikus vagy nem??? jó lenne ha eldöntené mert már 35 éves. Hülye az emberiség és még hülyébb lesz. ez tény.
Léteznek biszexuálisok is.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2014. július 09. 00:59
Hát ez a nő szerintem tök ronda már nem azért, amúgy Zac-hez Vanessa illett a legjobban, csak nekem nem mániám, hogy újra összejöjjenek.
2014. július 09. 07:38
Zachez Vanessa illett,de ha ezzel jobban érzi magát akkor sok sikert!
2014. július 09. 07:38
hát én ennek a kapcsolatnak nem jósolok sokat,mert hát az ,értem én a csaj biszex,de pont emiatt nem adok nekik annyit.....szerintem annyira nem illenek össze
2014. július 09. 08:27
Zac nagyon helyes srác,de nekem oly mindegy,hogy most kivel osztozik az ágyán,vagy sem.
Én úgy tudom,mióta Vanessa-val szétmentek,nem a hosszútávú kapcsolatok híve.
Én úgy tudom,mióta Vanessa-val szétmentek,nem a hosszútávú kapcsolatok híve.
2014. július 09. 08:29
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
EZ NM IS Ő! Nem így néz kii!
2014. július 09. 08:55
|
|
loveBellaThornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 240 Csatolások: 3 Azonosító: 184107 offline
|
szuperszőlő: a biszexualitásról még nem hallottál?
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.