A 18 éves Brad Simpson a Time Outnak mesélt a banda zenei ízléséről, a rajongóikkal való kommunikációról az interneten, valamint arról, hogy a One Directionhöz és The Wantedhez hasonlítgatják őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brad Simpson: „Nem fiúbanda vagyunk, hanem gitáros”
2014. július 08. 13:56
2014. július 08. 13:57
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
úgy imádom őket
2014. július 08. 14:01
A hideg futkos a hátamon a fiúcskákból álló együttesektől, eddig csak anno a Tokio Hotelnek és a Blue-nek sikerült megfognia. Aztán pár hónappal ezelőtt rábukkantam erre a négy srácra, és minden megváltozott. Annyira különböznek a mai megcsinált, One Directionhöz hasonló fiúbandácskáktól, hogy az csak na.
Azt pedig külön öröm látni számomra, hogy minden apróságért annyira hálásak, és élvezik amit csinálnak. Remélem nem fognak ők is arra a sorsra jutni, hogy a média kiöli ezt belőlük, mert borzasztó kár lenne értük.
2014. július 08. 14:15
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
Ohh ^^ a drágáim :3 azóta követem őket és azóta "vagyok velük" amióta elkezdték feltölteni a videóikat a YT-ra és nem sokat változtak,ugyanazok a hálás és aranyos fiúk maradtak,akik előtte voltak,csak talán még tehetségesebbek. Szóval a The Vapms az az egyetlen fiúbanda,akik a mostaniak közül megfogtak
A dolgok pedig amiket mondott nagyon édesek és látni,hogy tudatosak és nem "divat sztárok".
2014. július 08. 14:45
|
|
AndiSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 223976 offline
|
Nem vagyok belemélyedve a dolgaikba, vagyis napi szinten nem követem őket nyomon, de azok alapján, amiket a hírportálok által olvasgattam, meg láttam róluk, egy nagyon aranyos és két lábbal a földön álló srácoknak tűnnek, emellett iszonyú tehetségesek és simán kenterbe verik a tehetségkutatók által futószalagon gyártott bandákat.. Tisztelem bennük hogy mindannyian megtanultak több hangszeren is játszani, ritka manapság az ilyen, és még milyen fiatalok, remélem nagyon sikeresek lesznek, mert megérdemlik!!
2014. július 08. 16:30
Nem különösebben szeretem a zenéjük, de a srácok szimpatikusak
2014. július 08. 16:30
már olvastam róla,hogy nem tartáj amgukat átlagos fiúbandának,mert a dalaikat is ők írják meg minden és tiszteletreméltó,de annyira nem lettek még a szivem csücskei
2014. július 08. 16:50
Nincs semmi bajom velük,de csak egy sima fiúbandának tartom eddig. Remélem majd később megváltozik a véleményem
2014. július 08. 16:53
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Normálisak! En a zenejuket is szeretem es abban tenyleg igazuk van,hogyok nem egy fiubanda,mert dobolnak,gitaroznak es enekelnek is nem pedig csak enekelnek.Szimpatikusak es abszolut nincsenek maguktol elszallva!
2014. július 08. 16:56
|
|
BTR fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.12. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 150961 offline
|
Arrol nem is beszelve,hogy mindannyian tobb hangszeren is jatszanak ami meg inkabb mutatja,hogy egy tehetseges es sokszineu emberekbol allo formaciorol beszelunk
2014. július 08. 17:16
Nagyon jó zenekart alkotnak a fiúk, és pont a hangszerek miatt szeretem a zenéiket!
Látszik, hogy elsem olvastad a cikket, arról meg ne is beszéljünk, hogy a címre se szántál fél percet
Idézet (Evelin6816 @ 2014.07.08. 16:50)
Nincs semmi bajom velük,de csak egy sima fiúbandának tartom eddig. Remélem majd később megváltozik a véleményem 
Látszik, hogy elsem olvastad a cikket, arról meg ne is beszéljünk, hogy a címre se szántál fél percet
2014. július 08. 17:21
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
no bisztos vanm egy jo zenéjuk és abban senki se gitározik
2014. július 08. 17:59
|
|
p.s.somebodyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.23. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217310 offline
|
Persze ha valaki lát egy fiúbandát akkor egyszerre One Direction másolat.HAHÓ!!!Nincs bajom az 1D-vel de ne mindenkit hozzá hasonlítsunk!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: