Miley Cyrus karrierjének máris vége?
2014. július 08. 16:31
Most az lenne az igazán jó,hogy ha ezt valami jelnek akarná venni és új irényt kezdene az életével
2014. július 08. 16:32
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Már réges-régen vége van. Nem véletlenül vetkőzik meg mutogatja magát úton-útfélen.
2014. július 08. 16:33
Lehet hogy ő a twerk királynő, és egy hatalmas nagy barom, de nekem belopta magát a szívembe, és nagyon sajnálnám, ha vége lenne a karrierjének.
2014. július 08. 16:34
Ja, "lehet" (biztos) szüksége lenne egy imidzs váltásra.
2014. július 08. 16:46
Igazából engem már nem érdekel Miley. Engem mint "rajongóját" már rég elvesztett csupán a tetteivel. A hangja természetesen még mindig jó,de mikor látok egy olyan klipet mint a Party in USA,akkor én kicsit elszomorodom mert igazából az a lány meghalt. R.I.P Hannah Montana. Ha továbbra is folytatni akarja a karrierjét akkor tényleg nagyon gyorsan változtasson magán.
2014. július 08. 16:54
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nem csoda, hogy alig akadt nézõje. Az utóbbi egy évben a botrányairól lehetett szinte csak hallani, arra meg mégis ki lenne kíváncsi, hogy mit mûvel ismét a botrányhõsnõ? Ha tényleg így halad akkor búcsút mondhat a karrierjének.
2014. július 08. 16:56
Jah, mert biztos ezzel vége a karrierjének -.-" idióták..
2014. július 08. 17:10
az tény h ott volt a legnagyobb a végére h nőkkel hármasban csinálja.. szerintem ezt egyszerűen nem bírja felülszárnyalni már semmivel és azok az emberek akik csak a botrányhősnőt látták benne már elunták..
de én Mileyt így is úgy is szeretem so attól h az én rajongásomat elveszíti nem kell félnie..
nem mintha ez annyira izgatná őt...
de én Mileyt így is úgy is szeretem so attól h az én rajongásomat elveszíti nem kell félnie..
2014. július 08. 17:15
Hát,én örülnék,hogyha egy kicsit visszafogna a stílusából!Akkor lehet,hogy visszakapná a többi rajongóját!
2014. július 08. 17:19
hát nem biztos ,hogy vége lesz a karrierjének de engem nem zavarna
2014. július 08. 17:22
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
imidzsváltás? mondjuk lehetne olyan, mint amilyen régen volt!!!!:/ engem zavarna ha befejeződne a karrierje, mert annál tehetségesebbnek tartom Őt, mintsem hogy csak úgy eltűnjön a süllyesztőbe...Miley álljál már fel, és kezdj magaddal valamit!!!!!!! Valami jót!!! ♥
2014. július 08. 17:23
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
hu orulok utálom szájruszt
2014. július 08. 17:57
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Legyen belőle megint Hannah Montana.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: