Miley Cyrus karrierjének máris vége?
2014. július 08. 14:32
Most nem azért... de én akit egyébként egyáltalán nem is érdekel a karrierje fél óra starityzés után olyan napra kész szoktam lenni miley ügyileg, hogy netovább. Akkor mi lehet a rajongókkal? Az ő élete és nyelve egy nyitott instagram és twitter fiók... minek nézné meg bárki dokumentum filmjét is? Szóval ne bontsátok a pezsgőket... egyszerűen csak nem volt igény még több p*rasztámításra
2014. július 08. 14:33
|
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline
|
Végre, vanisten!
2014. július 08. 14:59
Istenem,de szánalmas kis dögös vagytok mindannyian!!!!Miley karrierje még folytatódni fog emberek!!!!
2014. július 08. 15:05
jó azért nem kell temetni,Larry érti a dolgát, ez látszik is, nagyon nagy felhajtás volt körülötte, igaz, hogy 2 szám erejéig, amiből 1 jó. Na mind1, ezek a flop dolgok, meg a karrier vége, stb. nagyon menők lettek mostanság. Egyébként ez a nő 1000x jobban énekel, meg szerintem tehetségesebb is mint a konkurencia... ha kijönne egy friss kislemezzel, ami mondjuk jó is, akkor ugyanúgy minden róla szólna megint. persze ehhez olyan dal is kell
2014. július 08. 15:14
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Nahát, kedves cikkíró!
Ez egy E! Online, vagy esetleg egy Perez Hilton, Celebuzz cikk volt, amibe ennyi negatív, félrefordított mondatot beletettél? És ez az undorító cím?! "máris vége" ... Hát, akkor elmagyarázom!
Az lehetséges, hogy a TV-ben csak kétmillióan nézték, de képzeljétek el, többen nézték LiveStream-en, mint TV-ben, ugyanis egyedül az USA-ban adták le a TV-ben. Több livestream oldal is tele volt. Én is ott néztem (nem mellesleg hajnali 3-5 óra között [!!] ) és telve volt, lassú volt. Kiváncsi lennék, hogy máskor mikor nézik ennyien az NBC livestream-eket? Másrészről NEM is csodálom, ha NEM nézték a TV-be. Egy rész 10 percig tartott, és utána 5 perces reklám következett, megismételve ezt 11-szer.
És, ha Miley karrierjének, ahogy a cikkíró fogalmazott - "vége lenne" - akkor nem lett volna VILÁGtrend a film közben a "#MileyOnNBC", a "#MileyCyrus" és az éppen aktuális dalcímek.
A kárörvendőknek pedig üzenem, hogy éppen új klippen, dalokon, a turné után új albumon dolgozik, és a Dél-amerikai koncerteken teltház lesz.
Ez egy E! Online, vagy esetleg egy Perez Hilton, Celebuzz cikk volt, amibe ennyi negatív, félrefordított mondatot beletettél? És ez az undorító cím?! "máris vége" ... Hát, akkor elmagyarázom!
Az lehetséges, hogy a TV-ben csak kétmillióan nézték, de képzeljétek el, többen nézték LiveStream-en, mint TV-ben, ugyanis egyedül az USA-ban adták le a TV-ben. Több livestream oldal is tele volt. Én is ott néztem (nem mellesleg hajnali 3-5 óra között [!!] ) és telve volt, lassú volt. Kiváncsi lennék, hogy máskor mikor nézik ennyien az NBC livestream-eket? Másrészről NEM is csodálom, ha NEM nézték a TV-be. Egy rész 10 percig tartott, és utána 5 perces reklám következett, megismételve ezt 11-szer.
És, ha Miley karrierjének, ahogy a cikkíró fogalmazott - "vége lenne" - akkor nem lett volna VILÁGtrend a film közben a "#MileyOnNBC", a "#MileyCyrus" és az éppen aktuális dalcímek.
A kárörvendőknek pedig üzenem, hogy éppen új klippen, dalokon, a turné után új albumon dolgozik, és a Dél-amerikai koncerteken teltház lesz.
2014. július 08. 15:29
Idézet (Vámpírlány01 @ 2014.07.08. 14:59)
Istenem,de szánalmas kis dögös vagytok mindannyian!!Miley karrierje még folytatódni fog emberek!!
mindenki nevében üzenem aki nem fanatikus, hogy legyen szép napod
2014. július 08. 15:36
|
|
Majomka03pull the trigger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 1397 Csatolások: 0 Azonosító: 202119 offline
|
Szerintem sincs vége... Miley nem hadja csak úgy magát! Max ha már nem lesznek már rajongói,és még vannak. Még mielőtt letámadnátok, hogy szeretem Mileyt. Nem. Nekem is pont annyira elegem van belőle minnt mint nagyrészének.
2014. július 08. 15:43
Nem hiszem, hogy vége. Csak a rajongók tényleg megelégelték a hülyeségeit. Csak azt remélem, tanul a hibáiból és ebből a helyzetből és nem viselkedik így, hanem a régi Miley lesz. (Nem tudom, erre mennyi az esély...)
2014. július 08. 15:51
Régen (amikor hosszú barna haja volt) akkor egyáltalán nem kedveltem Mileyt, aztán amikor levágatta a hajat és teljesen más stílusa lett akkor nagyon megkedveltem és szinte kedvenceim köze tartozott. Most már viszont elegem van belőle, a viselkedéséből és a stílusából is. Ha kicsit visszavenne és rájönne, hogy ez már gusztustalan és szánalmas amit csinál akkor szerintem mindenki másképp alna hozza. -nem sértésből
2014. július 08. 16:05
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem is csodálom,eléggé taszító ez a mostani "imidzse",pedig ez a lány szerintem nagyon is szerethető lenne egyébként.
2014. július 08. 16:11
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
"ám úgy tűnik, hogy ha ő nem is, a rajongói meglehetősen ráuntak a botrányaira"
Én régen hatalmas rajongója voltam Mileynak, és körülbelül fél évvel ezelőttig védtem továbbra is, ahol csak tudtam, de sajnos ma már rám is az előbb idézett sor igaz. Bármennyire tehetséges énekesnő Miley, ez a stílus egyszerűen nem jó. Már poénnak, vagy korszaknak sem lehet elviselni. Értem én, hogy ő azt akarja csinálni, ami neki jól esik, oké. De már én sem vagyok kíváncsi a lányra, ami azért nagy szó, mert én ha egyszer megszeretek valakit, akkor onnantól kezdve nagyon elfogult vagyok vele kapcsolatban, bármit is tesz. Miley viselkedéséből viszont elegem van, a kartonpapír Selena incidenskor telt be a pohár, mert én nagyon felnézek Selenára, és erre a régi nagy kedvencem meg ilyet tesz...
Nagyon remélem, hogy Miley mielőbb rájön, hogy ez így nem oké, és felnő végre.
Én régen hatalmas rajongója voltam Mileynak, és körülbelül fél évvel ezelőttig védtem továbbra is, ahol csak tudtam, de sajnos ma már rám is az előbb idézett sor igaz. Bármennyire tehetséges énekesnő Miley, ez a stílus egyszerűen nem jó. Már poénnak, vagy korszaknak sem lehet elviselni. Értem én, hogy ő azt akarja csinálni, ami neki jól esik, oké. De már én sem vagyok kíváncsi a lányra, ami azért nagy szó, mert én ha egyszer megszeretek valakit, akkor onnantól kezdve nagyon elfogult vagyok vele kapcsolatban, bármit is tesz. Miley viselkedéséből viszont elegem van, a kartonpapír Selena incidenskor telt be a pohár, mert én nagyon felnézek Selenára, és erre a régi nagy kedvencem meg ilyet tesz...
Nagyon remélem, hogy Miley mielőbb rájön, hogy ez így nem oké, és felnő végre.
2014. július 08. 16:12
Úgy látszik a nyelve hosszabb lett mint a karrierje.
2014. július 08. 16:15
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Én örülök neki végre elért arra a szintre hogy megunták az emberek.
Néha a szánalmas nőkből is megárt a sok.
Illő lenne már neki mutatni magából valami jót is nem csak rosszat.
Bár én azt sem bánnám ha felhagyna az énekléssel és le ülne otthon.
Pénze már van alapítson családot vagy viselkedjen normálisan mert már sok ez a nő!!!!
Néha a szánalmas nőkből is megárt a sok.
Illő lenne már neki mutatni magából valami jót is nem csak rosszat.
Bár én azt sem bánnám ha felhagyna az énekléssel és le ülne otthon.
Pénze már van alapítson családot vagy viselkedjen normálisan mert már sok ez a nő!!!!
2014. július 08. 16:16
Olyan hírt kérünk róla, hogy végre valami jót tesz.
Na, az hatalmas durranás lenne!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: