Miley Cyrus karrierjének máris vége?
2014. július 12. 15:14
|
|
francimanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.10. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 166993 offline
|
Régebben, amikor még az a kedves, és inteligens Miley vol akkor még szerettem. Mostmár egyenesen gyűlölöm (és most elnézést kérek a rajongóitól). Nagyon megváltozott, mind külsőleg,mind belsőleg. Sosem értettem miért a botrányból kell élni. Miley tehetséges,de nálam elásta magát ezekkel a botrányokkal. Ilyen példát akar mutatni azoknak, akik szerették? Azt akarja, hogy majd ilyenek legyenek jövőbeli tinédzserek? Komolyan elgondolkozom, hogy ilyenkor hova száll el az agya. Most akkor mindenki azt hiszi, hogy a cúnya beszéd, és a fenék- illetve mellmutogatós ruhák annyira divatosak. Igen, ez megint egy más téma, de ha jobban belegondolunk ezt is ő vitte tovább. Nem tudom épp ésszel felfogni, hogy neki ez miért jó. És utoljára is elnézést kérek a rajongóitól, nem szeretnék megbántani senkit, és közutálat tárgya sem akarok lenni, de gondolkodjatok egy kicsit. Nektek komolyan ő a példaképetek? Persze izlések és pofonok, de ha ti i,lyenné szeretnétek válni, csak mondjátok meg hogy miért? Mi vonz titeket, abban hogy ilyenek legyetek?
2014. július 12. 15:15
|
|
francimanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.10. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 166993 offline
|
Ui.: Bocsánat a helyesírási hibákért.
2014. július 12. 15:39
|
|
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline
|
Ehhez már tényleg nincs mit mondanom...nagyon elegem van ebből a csajból pedig régen úgy szerettem...
2014. július 12. 16:55
|
|
ElizaBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 224076 offline
|
Hiányzik a régi Miley.
2014. július 12. 17:19
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
"úgy tűnik, Miley-nak hamarosan szüksége lehet egy újabb imidzsváltásra."
ezzel a cikk írója teljesen rámutatott a lényegre. Miley nem a hangja miatt híres, hanem a botrányos viselkedése és kinézete miatt. Nem a tehetségéről beszélnek az emberek, hanem a cselekedeteiről. Nagyon nem szívesen lennék ilyen sztár, mert ez Miley szánalmasságára utal; hogy csak úgy tud a sajtóban, a médiában fennmaradni, ha botrányt botrányra halmoz.
ezzel a cikk írója teljesen rámutatott a lényegre. Miley nem a hangja miatt híres, hanem a botrányos viselkedése és kinézete miatt. Nem a tehetségéről beszélnek az emberek, hanem a cselekedeteiről. Nagyon nem szívesen lennék ilyen sztár, mert ez Miley szánalmasságára utal; hogy csak úgy tud a sajtóban, a médiában fennmaradni, ha botrányt botrányra halmoz.
2014. július 12. 20:44
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Szánalmas ez a szerkesztő még ki is törli amit irok pff innen látszik h HAZUGSÁG AMIT ÍR keressetek egy másik mileys oldalt gp -s
ott VALÓDI HÍREKET KAPTOK NEM KREÁLTALAK TE MEG SZERKESZTŐ NAGY SZAR VAGY
2014. július 12. 20:48
Idézet (emily92-17 @ 2014.07.12. 20:44)
Szánalmas ez a szerkesztő még ki is törli amit irok pff innen látszik h HAZUGSÁG AMIT ÍR keressetek egy másik mileys oldalt gp -s
ott VALÓDI HÍREKET KAPTOK NEM KREÁLTALAK TE MEG SZERKESZTŐ NAGY SZAR VAGY
Drágám, legyen szép napod, valahol máshol
2014. július 12. 21:27
|
nikkibella1♥"You will never lace up my Chuck Taylors" ♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.06.30. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 422 Azonosító: 228531 offline
|
Nekem nagyon hiányzik a régi Miley
mert az szeb volt kedveseb és nem volt olyan hüje mint amilyen most
2014. július 13. 10:04
|
Christinagirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 213220 offline
|
Komolyan szánalmas... a régi Miley-t szerettem, de mióta ennyire megváltozott utálom. Borzalmas példát mutat és mi értelme volt ennek, hogy imidzset váltott, hogyha régen is szerették? Mindenki követ el hibákat, de Miley a legrosszabb útra tért. És ezt szerintem ezek után kicsit megérdemelte. Legalább ez neki egy emlékeztető pofon lesz hogy legyen normális és ne egy ...
2014. július 13. 12:31
|
|
Biankaa17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 227335 offline
|
Nekem is hiányzik a régi Miley:( Most is szeretem a zenéit de a botrányai....
Ha azért váltaztata meg az imidzét hogy már nenézenek rá mint egy Disney-sztárra, nem kellet volna mert szerintem úgy sokkal többen szerették.
2014. július 13. 13:48
azért én bánnám mert nagyon nagyon jó hangja hangja van!
2014. július 13. 15:55
|
|
Vámpírnaplókúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 3 Azonosító: 200630 offline
|
Nekem is hiányzik régi Miley!!! Én azért most nem annyira sajnálom annyi botránya volt!!! Én már rég szégyellném magam ha ilyeneket művelnék!!! Remélem meg jön az esze és visszatér a régi!!!
2014. július 13. 16:43
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Ízlések és pofonok, de én nem akarnám ezt az undorító show-t nézni még a tévében is. Szerintem az amerikaiak is ráunnak idővel a provokációra.
2014. július 13. 17:38
|
|
AnitaRiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 249 Csatolások: 25 Azonosító: 202274 offline
|
én a Miley-nek a régebbi énjét (vagyis a hosszú barna hajas lány) 100% jobban szerettem mint a mostani énjét (szerintem ezzel nem vagyok egyedül!), de ez még nem jelenti hogy vége a karierjének!
2014. július 13. 22:21
|
|
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline
|
Most komolyan mit várt? Már bocsánat!Inkább az a meglepő hogy volt olyan ember aki megnézte. Kinek lenne kedve 2 órán keresztül azt nézni hogy ez a csaj egy száll semmibe jelenik meg a színpadon.Sztárokat alázz meg. Trágár szavakat mond 10 évesek előtt. Hányok ettől a nőtől. És igen nekem is nagyon hiányzik a régi Miley
2014. július 14. 00:47
Jézusom, komolyan?! Neeeeee!! (Remélem értitek az iróniát...)
Mégis mit várt tőlünk, elegünk van már ebből a csitriből, nem csoda, megkorra bukás lett... Komolyan mondom, gyerekek néznek fel rá, és ő ezt műveli előttük? Győlölöm ezt a "nőt" bár erről az oldaláról nem tűnik annak, és minden Májlika fannak üzenem, hogy hagyják abba a bálványozását ennek az őrült ribinek...
Mégis mit várt tőlünk, elegünk van már ebből a csitriből, nem csoda, megkorra bukás lett... Komolyan mondom, gyerekek néznek fel rá, és ő ezt műveli előttük? Győlölöm ezt a "nőt" bár erről az oldaláról nem tűnik annak, és minden Májlika fannak üzenem, hogy hagyják abba a bálványozását ennek az őrült ribinek...
2014. július 14. 09:49
|
|
MiYeonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.10. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 229164 offline
|
Mióta így megváltozott én elpártoltam tőle... régen nagyon szerettem, példaképem volt. Szomorú látni, hogy miket művel. Kérem vissza a régi Miley-t, őt szerettem, de a mostanit mondhatni utálom!
2014. július 14. 09:52
|
|
Reni666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.17. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 227773 offline
|
Volt neki kariere!akkor volt amikor még normális volt!Amikor normális vikdeói és kinézete volt akkor olt kariere! hiányzik a normália barna Miley! pedig én valamikorbírtam! akkor amikor normális volt!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: