Öööhm... Ezek szerint én vagyok az első, akinek feltűnik ez az ordító nagy magyartalanság a vastagbetűs címben?!
*Máltán
Ez azért elég cink.
Máltában forgat majd Angelina Jolie és Brad Pitt
2014. július 07. 11:34
|
|
tothbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 212744 offline
|
Diala írta:
Öööhm... Ezek szerint én vagyok az első, akinek feltűnik ez az ordító vagy magyartalanság a vastagbetűs címben?!
*Máltán
Ez azért elég cink.
Hát ja.
Öööhm... Ezek szerint én vagyok az első, akinek feltűnik ez az ordító vagy magyartalanság a vastagbetűs címben?!
*Máltán
Ez azért elég cink.
Hát ja.
2014. július 08. 19:20
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon várom a filmet!
2014. július 09. 20:13
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Nagyon kiváncsi leszek biztos jó film lesz hisz a Mr és Mrs smith-t egyszerűen IMÁDOM!!! <3
2015. január 04. 15:18
|
|
vágtázó halottkémvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 194922 offline
|
Remek, végre nem egy háborús, kínszenvedős, kibelezős, terrorban tartós film.
Remélem Angie végre leküzdte a démonait. (Hatalmas szív, A vér és méz földjén, A Rendíthetetlen) Mind valamilyen fizikai vagy lelki kínzásról szól, nem kevés brutalitással körítve. Értem, ő drámai színésznő, de jó lenne már valami másban is látni, a Mr. és Mrs. Smith filmben is jól állt neki a bujtatott komédia.
A Salt Ügynök csalódás volt, a fizikuma egyszerűen nincs meg ahhoz, amik ott abban a filmben kellett volna, ezért egy kicsit kínosra is sikeredett néhány jelenet.
Remélem Angie végre leküzdte a démonait. (Hatalmas szív, A vér és méz földjén, A Rendíthetetlen) Mind valamilyen fizikai vagy lelki kínzásról szól, nem kevés brutalitással körítve. Értem, ő drámai színésznő, de jó lenne már valami másban is látni, a Mr. és Mrs. Smith filmben is jól állt neki a bujtatott komédia.
A Salt Ügynök csalódás volt, a fizikuma egyszerűen nincs meg ahhoz, amik ott abban a filmben kellett volna, ezért egy kicsit kínosra is sikeredett néhány jelenet.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: