16 meglepő dolog, amit nem tudtál a Facebookról
2014. július 07. 21:06
|
|
Alexy Kingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 226722 offline
|
2014. július 07. 21:28
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Facebook = álszentség.
Nem egy olyan ismerősöm van, aki ha ketten vagyunk valakit szid, de Facebookon pedig lãjkolgatja annak a bizonyos unszimpatikus embernek dolgait. Lehet bennem van a hiba, de én még olyan embernek se tudom belájkolni a képét, akit csak látásból ismerek, de mégis szimpi, és pont azért nem, mert nem ismerem úgy igazából.
Nem egy olyan ismerősöm van, aki ha ketten vagyunk valakit szid, de Facebookon pedig lãjkolgatja annak a bizonyos unszimpatikus embernek dolgait. Lehet bennem van a hiba, de én még olyan embernek se tudom belájkolni a képét, akit csak látásból ismerek, de mégis szimpi, és pont azért nem, mert nem ismerem úgy igazából.
1 felhasználónak tetszik:
MarkHoffmanlives
2014. július 07. 23:18
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
érdekes cikk lett.
2014. július 07. 23:38
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Azt eddig is tudtam, hogy Mark színtévesztő, viszont számos dolog így is újdonság volt. Azért kíváncsi Lennék rá, hogy Woz válaszolna-e arra a levélre...
Egyébként szerintem pedig valamilyen szinten hasznos a Facebook, én is minden nap feljárok, mert sokkal egyszerűbb ott levelezni és nem kell Skype-pal szórakozni. Ezenkívül a sulis csoportokban rengeteget segítünk egymásnak és megosztjuk a tudásunkat, kérdezünk és válaszokat kapunk. Nem tudom, hogy miért, de azokról, akiket utálok, általában nem hoz ki semmit a főoldalamra, szóval így nem is kell magam idegesítenem. Mondjuk itthon még nem is volt annyira népszerű, mikor én a játékok miatt felregisztráltam, van is vagy 900 ismerősöm (mert ugye azokban fontos volt, hogy minől több ismerősöd játsszon vele), de az biztos, hogy nem fogok napokat eltölteni azzal, hogy kijelöljem őket. Plusz távolabb élő emberek életéről is láthat kicsit az ember, meg akikkel már nem beszélsz, néha azért jó tudni, hogy jól vannak meg minden.
Meg vagyok győződve róla, hogy lehet ésszel is használni, mint minden más oldalt is. Azért nem mindenki esik túlzásokba. Tény, hogy sokan szeretik a magamutogatást és a feltűnősködést, de nem kell velük foglalkozni és ennyi.
Egyébként szerintem pedig valamilyen szinten hasznos a Facebook, én is minden nap feljárok, mert sokkal egyszerűbb ott levelezni és nem kell Skype-pal szórakozni. Ezenkívül a sulis csoportokban rengeteget segítünk egymásnak és megosztjuk a tudásunkat, kérdezünk és válaszokat kapunk. Nem tudom, hogy miért, de azokról, akiket utálok, általában nem hoz ki semmit a főoldalamra, szóval így nem is kell magam idegesítenem. Mondjuk itthon még nem is volt annyira népszerű, mikor én a játékok miatt felregisztráltam, van is vagy 900 ismerősöm (mert ugye azokban fontos volt, hogy minől több ismerősöd játsszon vele), de az biztos, hogy nem fogok napokat eltölteni azzal, hogy kijelöljem őket. Plusz távolabb élő emberek életéről is láthat kicsit az ember, meg akikkel már nem beszélsz, néha azért jó tudni, hogy jól vannak meg minden.
Meg vagyok győződve róla, hogy lehet ésszel is használni, mint minden más oldalt is. Azért nem mindenki esik túlzásokba. Tény, hogy sokan szeretik a magamutogatást és a feltűnősködést, de nem kell velük foglalkozni és ennyi.
2014. július 08. 00:11
Nincs facem, nem is akartam, most se akarok...szerintem én megélek nélküle is.
Am érdekes...
2014. július 08. 06:37
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Lindsay019 @ 2014.07.07. 23:38)
mert sokkal egyszerűbb ott levelezni és nem kell Skype-pal szórakozni
Én semmi különbséget nem tudok mondani, hogy valakinek a Skype-on, fércbúkon vagy emailben kéne írnom, ha a szükség úgy kívánja. Ha nincs online és bejelentkezik, megkapja bármelyiket... Nem szólva arról, hogy a skype nem követi azt, hogy kilépés után milyen oldalakra jelentkezel be, mit keresel, nézel vagy olvasol. Érdemes kipróbálni, keress rá egy cipőre, ruhára vagy tvre az árúkeresőn vagy akárhol. Aztán látogass meg véletlenszerűen egyéb oldalakat és azt fogod észrevenni, hogy a kihelyezett reklámok "véletllenül" cipők, ruhák vagy tv-k lesznek mikor oda látogatsz.
2014. július 08. 08:53
|
|
Hiddlestonervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 186140 offline
|
"2012-ben egy Tennessee-ben élt hapsi agyonlőtt egy párt, " Mondatszerkesztés, esetleg?
2014. július 08. 08:54
Nekem nincs facebook-om viszont az osztályom 96%-ka fenn van rajta és köztük vannak olyan hülyék is akik lefényképeznek egy szipőt amiba van egy 100 Ft, azt fölteszik egy ilyen felirattal: "Király!!! gazdag wook!!!!! :$"
Igen. Ennél értelmesebb emberek nincsenek a földön...-.-
Igen. Ennél értelmesebb emberek nincsenek a földön...-.-
2014. július 08. 12:46
Teljes mértékben egyetértek azokkal akik nem facebookoznak mert nélküle is meglehet élni.
Nekem is csak azért kellett csinálnom egy profilt mert a tanárunk a leckét face-en küldte és ha nem csinálok lemaradok a tanulásban.Szar mi?Egyáltalán milyen ötlet már hogy facebookon tanuljunk.
Nekem is csak azért kellett csinálnom egy profilt mert a tanárunk a leckét face-en küldte és ha nem csinálok lemaradok a tanulásban.Szar mi?Egyáltalán milyen ötlet már hogy facebookon tanuljunk.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.