Megérkezett Selena Gomez új kollekciója
2014. július 06. 13:52
Idézet (Selena Gomez 199 @ 2014.07.06. 13:30)
Nagyon tetszenek
♥ Csini és csajos
Akinek meg nem tetszik ne pofázzon és ne hordja, nem kényszeríti rá az Atyaúristen se, sőt arra sem hogy ide írogasson.
Amikor ilyeneket írsz gondolj arra, hogy mindenki egy tükröt tart eléd és mosolyog rajtad mert nevetséges vagy
2014. július 06. 13:58
Egész jó kis cuccok szerintem. Nekem a legjobban a táskák tetszenek, de a ruhák is nagyon jók.
2014. július 06. 13:59
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Szépek, de egyáltalán nem különlegesek!
2014. július 06. 14:00
Nem szeretem Selt,és ez nem is erről szól!A ruhák nagy része tetszik,de sok tagnak igaza van,semmiben sem különböznek a plázás cuccoktól,csak Selena Gomez's Collection névvel árulják,és a sok elvetemült Selenator meg is veszi,meg még sokan mások.Jó,jó a minőségben van különbség,mert nekem is van a tavaszi kollekcióból darabom,meg egy egyszerűből,és természetesen az Adidas bírta tovább,de ki is nőttem,szóval...
2014. július 06. 14:10
|
|
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline
|
Nekem minegyik tetszik
2014. július 06. 14:10
Egész jók!Bár igaz,hogy a legtöbbet nem venném fel...
2014. július 06. 14:14
Egyetértek Vámpírlány01-el. Egész jók, de nagy részét nem venném fel.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: