Miley Cyrus Bangerz névre keresztelt turnéja - amellett, hogy nagy sikernek örvend - minden állomásra tartogat meglepetéseket. Nemrégiben pedig Lily Allen csatlakozott az énekesnőhöz, hogy együttes erővel tegyék felejthetetlenné a bulikat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lily Allen kíséri Miley Cyrust a Bangerz turnén - fotók
2014. július 05. 19:36
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. július 05. 19:41
hű
szerintem ez 18+-os Miley miatt
Amúgy a kezdőképen Lily-nek az egyik karját levágták.
*
Miley-nak egészségére..
Amúgy a kezdőképen Lily-nek az egyik karját levágták.
*
Miley-nak egészségére..
2014. július 05. 19:42
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Istenem,ki nem állhatom Miley-t-.-
2014. július 05. 20:07
|
|
kolozsnoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227442 offline
|
gusztustalan az új miley
2014. július 05. 20:12
Ugyan abban a ruhában van mindig Miley az előző turnén is abban volt-.-
2014. július 05. 20:19
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Nem értem miért van Mileyn ennyire gagyi ruha? Meg ezek a pofa vágások már eléggé unalmasak.... Szerintem az lenne a meglepetés ha az utolsó állomáson ÁTLAGOSAN nézne ki és nem vágna ennyi idétlen fejet.
2014. július 05. 20:24
Undorító ez a csaj! Miért kell ezt csinálnia? Már így is a fél világ ki nem állhatja, de még rátesz pár lapáttal a hülyeségeivel. Hogy lehet érte rajongani most? Nagyon gáz az egész énje és kinézete is. Lilynek nem szabadna vele turnéznia mert őt is meghülyíti. A képek pedig nem valódiak mert látszik hogy szerkesztett.
2014. július 05. 20:31
miért kell ilyen undorító dolgokat csinálnia?csak úgy emlékeztetném rá hogy van egy csomó kiskoró rajogója!és ők most ezt lássák?(bocs a rajongóknak!)
UI:igaza van Szenitrának!
UI:igaza van Szenitrának!
2014. július 05. 20:33
Idézet (Szenitra @ 2014.07.05. 20:24)
Undorító ez a csaj! Miért kell ezt csinálnia? Már így is a fél világ ki nem állhatja, de még rátesz pár lapáttal a hülyeségeivel. Hogy lehet érte rajongani most? Nagyon gáz az egész énje és kinézete is. Lilynek nem szabadna vele turnéznia mert őt is meghülyíti. A képek pedig nem valódiak mert látszik hogy szerkesztett.
igaz.
2014. július 05. 20:39
Ajj, én annyira nem értem Miley-t! olyan tehetséges mag szép, és így elrontja magát!
2014. július 05. 20:39
|
|
RoseMarie1516új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 228725 offline
|
Ez már a szánalom legalja..Gazdag,sok pénzzel és nem tudja mit kezdjen vele..Már semmi nem segít ezen a lányon..Az anyja helyében megjutalmaztam volna már 1-2 pofonnal.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: