Zac Efron még mindig Vanessát szereti?
2014. július 05. 23:27
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Igen, az első szerelem felejthetetlen...
2014. július 06. 09:43
Nessa sokszor megbocsátott neki...de már nem tud,ami érthető.Zac talán megtanulja..na de várjunk!Ez igaz egyántalán?
2014. július 06. 10:29
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ha egy pasinak 3 hónap után nincs barátnője akkor vagy meleg vagy még mindig oda van a volt csajáért. Az biztos ki van zárva, hogy esetleg kiélvezi az életet egyedül és inkább a barátaival/családjával van, ez persze nem lehetséges
Az emberi hülyeség határtalan
Az emberi hülyeség határtalan
2014. július 06. 12:40
Hát szerintem nem illettek össze, Vanessának egy felelőségteljesebb és helyesebb pasit kéne találnia, mint Zac -.- Remélem nem jönnek össze újra :3
2014. július 06. 12:41
Szerintem nem illettek össze sem személyiségileg sem külsőt nézve. Örültem hogy szétmentek, én utálom Zac Efront, elég unszimpatikus. Vanessa mellé más pasit képzelek el.
2014. július 06. 14:18
én mindkettőjüket szeretem, bár a High School Musicalt utáltam, és nagyon szurkolok nekik!!! remélem hamarosan ujra együtt lesznek!!
2014. július 06. 14:38
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Na most szerintem ez hulyeseg, hogy Vanessa nem all vele szoba. Voltak mar olyan cikkek, hogy buszkek egymasra es baratok maradtak..
Zac fiatal volt es a fiuk 23 eves korokig szeretnek bulizni es utana a legtobbnek eleg lesz es johet a komolyabb dolog. Zac ne hibaztassa magat a multert es azert amilyen volt, mert az mind kellett hogz megtortenjen ha igy volt megirva.
Aranyosak voltak azert egyutt.
Zac fiatal volt es a fiuk 23 eves korokig szeretnek bulizni es utana a legtobbnek eleg lesz es johet a komolyabb dolog. Zac ne hibaztassa magat a multert es azert amilyen volt, mert az mind kellett hogz megtortenjen ha igy volt megirva.
Aranyosak voltak azert egyutt.
2014. július 06. 14:39
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
ez tuti kamu
2014. július 06. 17:54
Vanessa boldog Austinnal. Ezt mindenkinek el kene fogadnia. Zac pedig keressen mast maganak. De en mindkettojuket szeretem.
2014. július 06. 21:04
|
|
Bettyke94#CherylBombshell™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.18. Hozzászólás: 12482 Csatolások: 3078 Azonosító: 143593 offline
|
A HSM idején nagyon jól mutattak együtt, szurkoltam értük. De azóta jópár év eltelt, Vanessa boldog Austinnal, szerintem mindkettejüknek tovább kell lépni
2014. július 06. 22:48
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A HSM időszakában oda-, meg vissza voltam attól, hogy milyen jól mutatnak együtt, és hogy mennyire összeillenek. Nem tudtam pontosan a szakítás okát, de eléggé meglepődtem, amikor hallottam. Vanessa már mással boldog, tovább lépett, Zac-nek is ezt kellene tennie. Akármennyire is fáj ezt mondanom...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: