Érkezik a Bűbáj folytatása
2014. július 05. 15:35
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Nagyon sokszor néztem már meg az első részt, nagyon szeretem, főleg a dalokat belőle
És a humorát
Remélem jó lesz a második rész is. És remélem ugyanazok játszanak majd benne...
2014. július 05. 15:54
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Jajj de jó
én imádtam ezt a filmet/mesét. Bár Giselle-el lenne jó a folytatás, de ha ennyi minden cserélődött, szerintem a szereplők és a sztori sem lesz ugyanaz.
Lehet most megfordítják, és egy lány a "mai világból" belecsöppen majd egy tündérmesébe
Lehet most megfordítják, és egy lány a "mai világból" belecsöppen majd egy tündérmesébe
2014. július 05. 17:17
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
De jó
Imádom ezt a filmet/mesét. Remélem Giselle marad az a bohókás hercegnő, aki az ének hangjával hívja magához az állatokat
2014. július 05. 19:17
|
|
Anasztáziiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 223361 offline
|
Már nagyon várom
2014. július 05. 20:21
nagyon jó film az első része és nekem fülbemászó a dallama
amúgy örülök hogy lesz második része!
amúgy örülök hogy lesz második része!
2014. július 05. 21:50
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
De jóó!Tetszett ez a film.
2014. július 06. 00:33
|
|
Besnyivikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 227523 offline
|
Szeretem a filmet, csak annyiszor néztem már, hogy egy kicsit meguntam. De már nagyon várom a folytatást!
2014. július 06. 12:58
Mi múlt nyáron néztük nagy kivetítőn a suliba az összes felső tagozattal és mit ne mondjak a zene nem nagyon tetszett de a történet jó és hogy a második része milyen lesz majd még eldől...
Nem is tom hogy lehetne ezt a történetet még tovább vinni de hogy a szereplők nem azok lesznek az biztos mert azóta már nagyon híresek lettek és nem biztos hogy lesz idejük erre...
Nem is tom hogy lehetne ezt a történetet még tovább vinni de hogy a szereplők nem azok lesznek az biztos mert azóta már nagyon híresek lettek és nem biztos hogy lesz idejük erre...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: