Végleg vége Demi Lovato és Selena Gomez barátságának?
2014. július 08. 17:38
|
|
bastilleúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.18. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 224482 offline
|
Joga van kikövetni azt aki idegesíti. Nem tudhatjuk hogy privátban milyen volt a viszonyuk, engem speciel nem is érdekel. Hülye social media, hülye 2014-es 'újságírás' :')
2014. július 08. 17:39
|
|
franciska05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.27. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 220071 offline
|
ecer mindennek ita vége sajnálom
2014. július 09. 18:37
Szerintem megelégelte a drámákat, és ha azok miatt, akkor egyet értek vele.
2014. július 10. 07:10
Na végre,ez egy jó döntés volt!Nem ilettek össze,mint barátok!Szerintem.
2014. július 10. 12:41
pedig úgy imádtam őket
de ki tudja hogy a képet Selenának küldte e?
2014. július 10. 15:20
Kár,tényleg jók voltak együtt.....
De azért fura,hogy Demi ilyet írt ki......
De azért fura,hogy Demi ilyet írt ki......
2014. július 10. 20:54
Huh ez fura, de látszik, hogy nem minden egy közös kép hatalmas vigyorral. Bár itt sok a találgatás, de minden megeshet, még az is hogy többé nem állnak szóba egymással vagy ez is egy félreértés, ki tudja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: