Ünnepeljük Amerikát!
2014. július 04. 20:27
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Amerika csodás Madonna,Pink dala az egyik kedvencem.
Madonna igen eltalálta a dalt és a klip is király.
Az egyik legjobb klipje Madonnának!!
Madonna igen eltalálta a dalt és a klip is király.
Az egyik legjobb klipje Madonnának!!
2014. július 04. 20:28
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Nekem ezek közül a Party In The USA a kedvencem
2014. július 04. 20:35
én mindig is Amerikában akartam élni, de még nem is voltam ott sajna
de egyszer majd eljutok és addig is itthon örülök a Július 4-ének
2014. július 04. 20:39
Idézet (misssha @ 2014.07.04. 19:57)
Oké, hogy ünneplik, na de nehogy már mi MAGYAROK is ünnepeljük...
A legtöbb amerikai azt se tudja mi az a Magyarország.
Amúgymeg a fenti dalok közül Pinké a legjobb és a legtöbbet mondó. Nem akarok javítgatni de nem anyáról hanem apáról van szó, aki utálja a lányát amiért meleg. Nem beleszólásként csak.. muszáj volt
A legtöbb amerikai azt se tudja mi az a Magyarország.
Amúgymeg a fenti dalok közül Pinké a legjobb és a legtöbbet mondó. Nem akarok javítgatni de nem anyáról hanem apáról van szó, aki utálja a lányát amiért meleg. Nem beleszólásként csak.. muszáj volt
Azért nem a legtöbb amerikai... Csak az olyan amerikai IQ fighterek nem tudják, akik azt hiszik, hogy Európa egy ország
2014. július 04. 20:39
Nagyon jók a dalok!(Kivétel Paris Hilton-é) Boldog Szülinapot USA!
2014. július 04. 20:49
Lana Del Rey dala a kedvencem, de Miley-ét is szeretem.
2014. július 04. 20:51
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
És öltözzünk be Halloweenkor, mert az mekkora ünnep és ünnepeljük a Valentin napot, mert az is mekkora buli. Hihetetlen, hogy mennyire dühít engem ez a téma. Oké, a cikk szempontjából ez nem rossz ötlet, hiszen csak dalokat tartalmaz. Akkor fordultam volna le a székről, ha az egész történetet leírja a szerző.
A mai fiatalok annyira nem tudják értékelni a magyar kultúrát, a hosszú és színes történelmünket, hogy az hihetetlen. Pedig kicsit jobban figyelnünk kellene "magunkra" és meglátjuk, hogy ejha milyen színes és gyönyörű évszázadok vannak mögöttünk. Amerika meg verheti magát a pár száz éves történelmére.. És ne gondolja azt senki, hogy Amerikában kolbászból van a kerítés. Just sayin'.
És a cikkhez: Pink mindig is a szavak embere volt, rohadt jó az a dal.
A mai fiatalok annyira nem tudják értékelni a magyar kultúrát, a hosszú és színes történelmünket, hogy az hihetetlen. Pedig kicsit jobban figyelnünk kellene "magunkra" és meglátjuk, hogy ejha milyen színes és gyönyörű évszázadok vannak mögöttünk. Amerika meg verheti magát a pár száz éves történelmére.. És ne gondolja azt senki, hogy Amerikában kolbászból van a kerítés. Just sayin'.
És a cikkhez: Pink mindig is a szavak embere volt, rohadt jó az a dal.
2014. július 04. 20:56
|
|
Pancsukaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 124705 offline
|
Hellorl: részben egyet kell értenem veled, részben nem..Sajnos a mai világban, egyre jobban összeolvadnak a népek, ami azt is jelenti, hogy átvesszük egymástól a hagyományokat, ünnepeket... abban egyetértek Veled, hogy a mai magyar fiatalok(tisztelet a kivételnek) már nem nagyon tudják értékelni a magyar nyelv, haza történelmét, értékét..sajnos...de nagyon szép, és igaz véleményt írtál..jó volt olvasni.köszönöm!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: