Katherine Heiglt nemrégiben kérte fel a Marie Claire magazin augusztusi számához címlaplányának, a színésznő pedig megannyi gondolatát osztotta meg a nyilvánossággal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Katherine Heigl: „A legjobb barátnőm elárult engem”
2014. július 04. 18:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. július 04. 18:45
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Gyönyörűen néz ki a címlapon Katherine ,aki tényleg egy nagyszerű színésznő.
2014. július 04. 19:09
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Szép a címlapon.
2014. július 04. 20:09
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Úgy gondolom, hogy egy olyan ember, aki elárul téged, sosem volt, sosem az, és sosem lesz igazi barát.
Sajnos meg kell értenem az ő álláspontját is, hiszen tudom, milyen érzés, mikor az az ember, akitől legjobban várnád a támogatást, és akiről úgy gondolod, h mindig melletted áll, pont ő árul el. Velem is történt ilyen, és mérhetetlen nagy csalódás. Én egy délutánt telesírtam ilyen miatt. :S
Szomorú, de van ilyen.
Ami a karrierjét illeti, én nagyon kedvelem őt, és szorgalmazom, h továbbra is szerepeljen filmekben. Az ő filmjei jók, akárki akármit mond. Lehet, h nem a legeslegprofibb színésznők egyike, de ha élvezni tudom a filmjeit enélkül is, akkor hol a probléma?
Sajnos meg kell értenem az ő álláspontját is, hiszen tudom, milyen érzés, mikor az az ember, akitől legjobban várnád a támogatást, és akiről úgy gondolod, h mindig melletted áll, pont ő árul el. Velem is történt ilyen, és mérhetetlen nagy csalódás. Én egy délutánt telesírtam ilyen miatt. :S
Szomorú, de van ilyen.
Ami a karrierjét illeti, én nagyon kedvelem őt, és szorgalmazom, h továbbra is szerepeljen filmekben. Az ő filmjei jók, akárki akármit mond. Lehet, h nem a legeslegprofibb színésznők egyike, de ha élvezni tudom a filmjeit enélkül is, akkor hol a probléma?
2014. július 04. 21:12
Grace Klinikából ismerem, nekem nagyon szimpi, és talpraesett nőnek tűnik. A címlapfotó egyáltalán nem lett rossz, de sokkal többet is kihozhattak volna belőle, mert ő aztán tényleg gyönyörű!
2014. július 04. 21:19
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
engem is elárult a legjobb barátnőm és mélységesen megértem milyen szörnyű neki. szerencsére mellettem ott állt egy olyan barát aki igaz barátom. nélküle én sem éltem volna túl. köszönöm neki.
2014. július 04. 21:27
Ha volt is hasonló esetem nem szívesen emlékszek vissza rá
2014. július 04. 22:35
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Nagyon szeretem ezt a nőt, szerintem remek színésznő, és eddig minden filmjét imádtam.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: