Az amerikai Cosmopolitan a 36 éves énekesnőt kérte fel augusztusi címlaplányának, emellett Nicole igen megdöbbentő kijelentésével sokkolta mind a vele interjút készítő riportert, mind a rajongókat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Scherzinger bulimiával küzdött
2014. július 04. 10:45
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. július 04. 10:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Valahogy róla sosem gondoltam volna ezt
Bár nem tudom mit lepődök meg a hírességek közül 100-ból 80 vagy kábítószerfüggő,alkoholista,anorexiás,bulimiás vagy volt bűnöző..
Az biztos,hogy nagyon nagy nyomás nehezedik rájuk,hogy mindig tökéletesnek kell lenniük és nagyon nehéz odakint megfelelni,de ha máshonnan nézzük:tudják mit vállalnak.Azért örülök,hogy már nagyjából jobban van.
Bár nem tudom mit lepődök meg a hírességek közül 100-ból 80 vagy kábítószerfüggő,alkoholista,anorexiás,bulimiás vagy volt bűnöző..
Az biztos,hogy nagyon nagy nyomás nehezedik rájuk,hogy mindig tökéletesnek kell lenniük és nagyon nehéz odakint megfelelni,de ha máshonnan nézzük:tudják mit vállalnak.Azért örülök,hogy már nagyjából jobban van.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. július 04. 10:58
Jó, hogy már joban van! És nagyon szépek lettek a képek!
2014. július 04. 11:06
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nicole?
Ez most nagyon meglepett.
Pedig nem úgy tűnt, mintha sanyargatta volna magát, bomba formában volt szerintem.
Viszont nagyon örülök, hogy már sikerült kigyógyulnia belőle.
2014. július 04. 11:31
Tudom, milyen fájdalmas, az ilyen dolog, és nagy erőfeszítés túltenni magad rajta. Jó hallani hogy Nikki túltette magát rajta. Nem látszott rajta, hogy mivel küzd, de jó hogy vége van, és most méggyönyörűbb mint valaha!
2014. július 04. 11:54
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Olvastam már korábban is róla, hogy régebben nem volt elégedett önmagával, de nagyon örülök, hogy felül tudott kerekedni a betegségén. Annyira gyönyörű nő, csodás hanggal, és bizonyára mesés személyiséggel megáldva, és olyan erősnek tűnt. Úgy tűnik, a hírnév még az erősebbeket is képes megtörni.
Mindenesetre én értékelem, hogy nem reklámozta ezzel magát, mint ahogy teszik ezt manapság sokan, hanem egyszer homályosan, de kitálalt, és kész. Nem ontja itt a hittérítő vakert, mint egyesek.
Mindenesetre én értékelem, hogy nem reklámozta ezzel magát, mint ahogy teszik ezt manapság sokan, hanem egyszer homályosan, de kitálalt, és kész. Nem ontja itt a hittérítő vakert, mint egyesek.
2014. július 04. 12:05
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Idézet (Diala @ 2014.07.04. 11:54)
Olvastam már korábban is róla, hogy régebben nem volt elégedett önmagával, de nagyon örülök, hogy felül tudott kerekedni a betegségén. Annyira gyönyörű nő, csodás hanggal, és bizonyára mesés személyiséggel megáldva, és olyan erősnek tűnt. Úgy tűnik, a hírnév még az erősebbeket is képes megtörni.
Hogy ebben milyen igazad van.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. július 04. 12:23
Számomra érthetetlen,hogy-hogy tud ehhez valaki úgy hozzászólni,hogy jók a képek ...
2014. július 04. 12:24
Idézet (Diala @ 2014.07.04. 11:54)
Ilyesmi dolgokon keresztül menni,nem lehet könnyű. Ugyanez a véleményem.
2014. július 04. 12:27
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Nagyon nehez lehetett neki.:c de ugyes, es eros, hogy vegigcsinalta, es ujra egeszseges.
2014. július 04. 12:48
|
|
sztármániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 227386 offline
|
Diala írta:
Forrás: http://starity.hu/magazin/50542-nicole-scherzinger-bulimiaval-kuzdott/#ixzz36UmBGVd5
Én is teljesen egyetértek veled
Forrás: http://starity.hu/magazin/50542-nicole-scherzinger-bulimiaval-kuzdott/#ixzz36UmBGVd5
Én is teljesen egyetértek veled
2014. július 04. 13:24
Wooow :'o én ezt sosem gondoltam volna,nagyon meglepett. Szerintem mindig is kirobbanó formában volt, és mindig irigylésreméltó alakja volt. Örülök, h jobban van, és felhagyott az önsanyargatással. :I
U.i.: Jó képek, Nicole gyönyörű!
U.i.: Jó képek, Nicole gyönyörű!
2014. július 04. 13:39
Nagyon nehéz időszak lehetett neki. Amúgy szerintem csodás alakja van, gyönyörű nő.
2014. július 04. 14:54
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Biztos rossz lehetett neki átvészelni ezt az időszakot. Bár az ember nem gondolná ,hogy egy ilyen csúcs formában lévő énekesnő ilyent élt túl. A képeken gyönyörű Nicole.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.