A Gyilkos Elmék sorozat tizedik évadában tűnik fel a színésznő idén ősszel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Love Hewitt visszatér a képernyőkre
2014. július 03. 14:10
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Sajnálom, hogy ilyen hamar kiírták Alex-t, de igazabol úgy se nőtt annyira a szívemhez, szóval őt, mint egy másik régebbi karaktert. Kíváncsian várom az új évadot, de valahogy nem tudom Jennifer-t elképzelni a sorozatban.
2014. július 03. 15:20
|
|
pankavril hayleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 227870 offline
|
szuper! nagyon jó színésznő!!
2014. július 03. 15:28
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Gondoltam, hogy újra sorozatban fog játszani.
2014. július 03. 16:01
Gyilkos elmék? Hát csak gratulálni tudok a hatalmas egójának, gondolom felére fog esni a nézettség, mert hogy őt nem akarja látni sok ember az is biztos. Pár évvel ezelőtt meg lett választva MINDEN IDŐK legrosszabb színésznőjének, miért nem viseli el, gondolkodik el magán és marad C kategóriás sorozatokban ahol mutogathatja a hájait... mármint bájait.
Nem néztem rendszeresen a sorozatot, de jó volt néha megnézni, amikor ő lesz nagy ívben elkerülöm.
Egyébként gusztustalan feje van amúgy is, de főleg ezzel a hajjal, sok mindent képzelhet magáról ha azt hiszi a lóarcához illik a szőke haj.
Nem néztem rendszeresen a sorozatot, de jó volt néha megnézni, amikor ő lesz nagy ívben elkerülöm.
Egyébként gusztustalan feje van amúgy is, de főleg ezzel a hajjal, sok mindent képzelhet magáról ha azt hiszi a lóarcához illik a szőke haj.
2014. július 03. 17:49
A sorozatot nem igazán szoktam nézni csak hallottam róla. De ezt a nőt nem kedvelem.
2014. július 03. 20:12
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nagyon örülök neki, mert mind őt, mind a sorozatot imádom, de remélem nem ezzel a szőke hajjal, mert szerintem a barna sokkal jobban áll neki!
2014. július 03. 20:41
A Gyilkos elmék-et imádom. Természetesen vannak kedvenc karaktereim, akik kezdettől fogva szerepelnek a sorozatban. Őszintén szólva akik csak úgy "jöttek-mentek" a sorozatba/ból túlságosan nem nőttek a szívemhez, szóval nekem nagyjából mindegy éppen ki lesz ebben az évadban az "új".
2014. július 03. 22:21
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Hogy őszinte legyek, én már ideje abbahagytam a CM nézését. Bár ez nem Jeanne hibája, hiszen fantasztikus színésznő, de a karakterétől eret tudtam volna vágni. Mi értelme volt berakni még egy Reidet? Idegesítette és irritálta az embert a folyamatos tudálékoskodása. Egyszer szenvedtem vele végig az évadnyitót és utána búcsút is mondtam neki, mert vele k*rvára nem jött be, bár minap latolgattam, hogy talán elkezdem a nyolcadik évadot. Nagyon meglepődtem, hogy Jennifer Love is tagja lesz a castnak, amiért borzasztóan izgatott lettem. Jennifer jó színésznő, kellemes megjelenés a képernyőn és kíváncsi vagyok, hogy mit fog produkálni, hiszen a krimi és az akció eddig nem igazán volt az ő műfaja. Ki tudja, lehet, hogy újra elkezdem nézni?
2014. július 04. 14:00
Nagyon örülök neki, hogy újra feltűnik valamiben. Csodás színésznő, én nagyon szeretem. Mondjuk ez a szőke haj nem áll neki valami jól, sokkal szebb volt barnán.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: