Dalpremier: Ariana Grande feat. Zedd - Break Free
2014. július 04. 10:36
|
|
kolozsnoraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 227442 offline
|
etisz
Amikor megláttam, hogy 'feat. Zedd', már tudtam, hogy nem lesz az a megszokott Ariana szám. Nem erre vártam igazából, de azért elhallgatható.
egyet értek
Amikor megláttam, hogy 'feat. Zedd', már tudtam, hogy nem lesz az a megszokott Ariana szám. Nem erre vártam igazából, de azért elhallgatható.
egyet értek
2014. július 04. 11:43
|
|
Kittikeee2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.03. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 228708 offline
|
Nekem tetszik
2014. július 04. 13:48
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Egyből megszerettem a dalt, nagyon tetszik.
2014. július 05. 11:07
Idézet (Fanni_91 @ 2014.07.03. 15:20)
Csupán azt nem értem hogy miért érzed szükségét annak, hogy minden cikk alatt felemlegesd lédi gaga nevét, főleg olyanok alatt amiknek semmi köze hozzá, pluszba mindig belekevered Katyt is. Ennyire nem tudsz meglenni nélküle?
A dalban amúgy semmi extra nincs, tipikus tucatszám.
A dalban amúgy semmi extra nincs, tipikus tucatszám.
Csupán azt nem értem, hogy mi a f*sz közöd van hozzá mit írok? Ennyire zavar? Kicsit akkor debil lehetsz, ha nem tudsz elmenni az ilyen dolgok mellett, azt említek meg ami eszembe jut, nem írok piszkozatot egy komment előtt, lehet neked kéne néha mert, akkor átgondolnád, hogy mibe pofázol bele. Ezentúl majd én is lövöldözlek, hogy mit kommentelgetsz jó?
Amúgy meg van köze hozzá, ha már tudatlan vagy, akkor ne reklámozd, hogy ostoba is vagy ráadásképp. Kétit belekeverni... ez nem paprikáskrumpli, hogy belekeverek valamit is. Arról írok amiről akarok, ha téged ez bánt, akkor sírjál vagy gyere aztán kövezz meg.
2014. július 10. 13:46
|
|
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1302 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline
|
Wíííí ♥♥ egyszerűen imádom
2014. július 19. 14:50
|
|
csabcsi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.08. Hozzászólás: 217 Csatolások: 150 Azonosító: 229015 offline
|
szerintem nagyon kircsi tetszik bár ja.... ez nem az igazi ariana szám kicsit eltávolodott a cukiságtol de mind a ketto stilus jol áll neki ja és ezt el kell mondanom az a kép amit magárol csinált az hihetelenul jo probáltam utánozni de nem sikerult na de mindegy mert ariana mindigis a kevenc énekesem lesz
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: